reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja wreszcie musze się zdobyc i zakupic odpowiednie nici. Czas już przyszyc misia na ss w kombinezoniku. Do tego naszyje jeszcze coś, mąż chce dwa rózowe prosiaczki, zobaczę. No i przyciąc kocyk do szpitala... Ale mi się nie chce :-p.

reklama
Ja wreszcie musze się zdobyc i zakupic odpowiednie nici. Czas już przyszyc misia na ss w kombinezoniku. Do tego naszyje jeszcze coś, mąż chce dwa rózowe prosiaczki, zobaczę. No i przyciąc kocyk do szpitala... Ale mi się nie chce :-p.
Ja jestem o krok dalej (co nie znaczy, że krok bliżej sukcesu) - kupiłam już błękitne nici, żeby z ikeowego polarkowego kocyka zrobić dwa. Tylko że te nici nie chcą same z siebie obszyć kocyków, chyba jakieś felerne wybrałam :-D

jejku, ale szalejecie kobietki :-D mi pare rzeczy jeszcze brakuje - nie mam kołderki, ani pościeli - z ciuszków tylko kombinezon muszę kupić - a tak, to tylko takie kosmetyczne rzeczy mi zostały - w listopadzie będzie trzeba się tym zająć ;-)

Mi bratowa wczoraj dała znać ze stoi u nich łóżeczko nowiuteńkie nawet nie użyte..no i że ja je w spadku dostanę...super..wydatek z głowy :) tylko materac muszę dokupić.

Nie wiem czy miałam to pisać tu czy w wyprawowym wątku..mylą mi się ;-)

fajnie wiedzieć Melulu, że nie tylko mi zostało jeszcze w sumie sporo zakupów ;-) ja też muszę zmobilizować się i stworzyć swoją listę na podstawie tych z forum - jakoś nie mogę się do tego zabrać :sorry2:

Ja się właśnie załamałam. Od przedwczoraj usiłuję wybrać na allegro piłkę do ćwiczeń (taką dużą) i nie mogę się zdecydować. Ta bez pompki, ta pięć złotych droższa, tu przesyłka za droga :dry:
Jak ja skompletuję wyprawkę, jak głupiej piłki za 40 zł nie mogę kupić przez trzy dni???:baffled:

no to ja się pochwalę łupami wyprzedażowymi z Tesco :-D

1. komplecik: pajac + czapka (z 29,00 na 11,00)

2. komplecik 5-cio częściowy: body z długim rękawem + pajacyk + czapeczka + śliniak + buciki (z 45,00 na 22,50)

3. zestaw 3 śliniaczków (z 22,00 na 6,60)

4. kocyk (z 22,00 na 11,00)

5. kocyk (z 25,00 na 7,50)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry