reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja tez jestem w lesie. Niby trzy pralki wypralam ale wyprasowalam chyba z jedna. Ciagle nie wiem ile czego mam i ile czego trzeba kupic. A zadne zakupy nie zrobione. Ani fotelik ani posciel ani ciuchy, nie mowiac o kosmetykach i o rzeczach dla mnie. Za duzo mam klopotow. Nie wiem czy znajde czas na urodzenie bo zakupy i przygotowania mi nie w glowie. Zalatwilam wczoraj sobie za to tlumaczenie do roboty w domu, to bedzie dodatkowa kasa wiec mam zamiar ja w calosci rozwalic na zakupy.

reklama
AGA piękne zakupki! ja byłam u mnie w Tesco i nie ma tych promocji...są kocyki ale za 22 zł!!A co do polarkowych kocyków z Ikei mam różowy:)) i moze macie racje z tym przecieciem na pół:)Ja cche jescze małej kupić taki kocyk 3 w 1 czytałam na innym forum ze bardzo sie sprawdza! a ostatnio dokupiłam małej do kompletu poscieli rożek AMy jest piękny

Śliczne zakupy Dziewczyny :))
ja zrobiłam liste...oj jaka ona długa :)) dla Maluszka i dla mnie no i trochę się uzbierało..:baffled:
A dzisiaj co by sobie humor poprawić kupiłam : 10 pieluch tetrowych, 2 bodziki z długim rękawem, jeden pajac, i jedna bluzeczka :-)

Ostatnia edycja:
A ja sobie kupiłam stanik, bo mi obwód skoczył z 75cm na 85cm i wszystkie zrobiły się za małe. Tyle z moich zakupów, lista wyprawkowa nadal nietknięta... Ale za to dzisiaj mamy odebrać wózek! :-D

MELULU u mnie tak samo obwód już 85 ;)) ale niestety miseczki jak były B tak są ale moze takie pełniejsze!Super!! że odbierasz już wózio!! może jakieś foteczki będą:)MADZIA nioo to sporo juz masz! ja nawe jeszcze sienie zastanawialam co kupowac dokladnie... wczoraj kolezanka mi napisała liste kosmetykow jakie uzywa dla swojego 3 miesiecznego synka i rzeczy ktore sie przydadza.. ale kiedy ja to kupie .. teraz remont do polowy grudnia! ehh jak cos to emzus bedzie biegał po sklepach;))) oilatum mam tylko, bo sama tych kosmetykow zywam bo jestem alergikiem. KLAUDIA zakupki udane!!

reklama
a oto jak moj maz(prawie):-D sklada i probuje nasz wozeczek:tak:

Załączniki

• b 001.jpg
    b 001.jpg
    746,1 KB · Wyświetleń: 98

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry