reklama
To pewnie tak jest ,ale chyba i tak wyszło by na to samo jak nie taniej bo za dwa opakowania lutinusu zapłaciłam 360 zł i jeden dostałam w gratisie ,ale faktycznie ten gratis ma chyba skłonić do kupna kolejnych opakowań ...
lilka-1986
Fanka BB :)
infinity
W epikryzie leczenia metoda in vitro mam napisane ze podano dwa zarodki. wiec w papierach nie mam namieszane .... a nie sadze ze klinika zrobila cos nie zgodnie z regulaminem bo by się na pewno bali. powiedzieli tylko ze podają 2 bo jest większą szansa na ciążę. Oczywiście musialam wyrazić zgodę na transfer dwóch maluszkow. I bardzo się cieszę ze taka decyzje podjęli bo jestem w ciąży a do 6 tyg bylam w ciąży bliźniaczej.
pozdrawiam i trzy mam kciuki !!!! Za wszystkie
W epikryzie leczenia metoda in vitro mam napisane ze podano dwa zarodki. wiec w papierach nie mam namieszane .... a nie sadze ze klinika zrobila cos nie zgodnie z regulaminem bo by się na pewno bali. powiedzieli tylko ze podają 2 bo jest większą szansa na ciążę. Oczywiście musialam wyrazić zgodę na transfer dwóch maluszkow. I bardzo się cieszę ze taka decyzje podjęli bo jestem w ciąży a do 6 tyg bylam w ciąży bliźniaczej.
pozdrawiam i trzy mam kciuki !!!! Za wszystkie
smerfeta
Hejka!
Dani wychodzi że lutka przy ivf powinna być refundowana a chcą wprowadzić dla ciężarnych - tak zrozumiałam z tego linka. Najlepsze jest to, że po iui miałam wypisywane recepty ze zniżką i faktycznie płaciłam ok 3 zł
Ania to jednak byłaś Ty!
ale nie miałam za bardzo odwagi tak podejść i zapytać :-/ tym bardziej, że leciałam jeszcze do recepcji... A masz może wizytę 4 marca?
U mnie wydłużyło się bo był problem z założeniem ustrojstwa do podania zarodka przez bardzo cienką szyjke macicy. No a potem jeszcze gadaliśmy trochę z doktorem :-)
Dani wychodzi że lutka przy ivf powinna być refundowana a chcą wprowadzić dla ciężarnych - tak zrozumiałam z tego linka. Najlepsze jest to, że po iui miałam wypisywane recepty ze zniżką i faktycznie płaciłam ok 3 zł
Ania to jednak byłaś Ty!
ale nie miałam za bardzo odwagi tak podejść i zapytać :-/ tym bardziej, że leciałam jeszcze do recepcji... A masz może wizytę 4 marca?U mnie wydłużyło się bo był problem z założeniem ustrojstwa do podania zarodka przez bardzo cienką szyjke macicy. No a potem jeszcze gadaliśmy trochę z doktorem :-)
genna

Dziewczynki rzeczywiście pogoda piękna , ze względu na brak śniegu dzisiaj wędruje po górach , nie za bardzo lubię no ale.....
Co do lutkr na refundacje, to jest tak ze lekarz który wypisuje receptę lub klinika musi mieć kontrakt z NFZ , mój stacjonarny Gin nie ma a prowadzi prywatna praktykę ale pracuje w szpitalu i wystawia
Mi recepty ze szpitala to wtedy są refundowane niektóre leki , no zapłaciłam ostatnio za antyki 1,20
Załączniki
kasik36
Danii ja też mam lutkę na 100% ale to podobno dlatego, że mój doktorek nie ma umowy z nfz. Rozmawiałyśmy o tym z dziewczynami na wątku "Kto po in vitro". Pamiętam jak kiedyś po IUI mój doktorek mówił, że szkoda, że zapomniał mi wypisać lutki w szpitalu, do którego chodziłam na usg przed bo miałabym ze zniżką. Nawet zastanawiał się jak to rozwiązać ale ja zapytałam ile mam tego kupić i wtedy były małe ilości więc powiedziałam, żeby nie robił sobie kłopotu. Teraz spróbuję wydrukować zalecenia z invikta on line i zanieść do rodzinnego. Może uda mi się tak jak z bromergonem, który mi rodzinny przepisuje ze sporą zniżką. Ja za luteinę "50" płacę bez zniżki 28,58 zł. podjęzykową "50" 14,70 zł. a za "100" 54,40 zł. więc koszty są spore. Zaoszczędziłam za to na wynikach progesteronu, estradiolu i bety bo w moim labo kosztuje to 60,50 zł. a w Invikcie 97 zł. co razy 3 weryfikacje daje prawie stówkę.
Genna to Ty na zdjęciu??? Szkoda, że masz takie wielkie okulary bo nie bardzo Cię widać spod nich ;-) Niebo jakieś ciemne za Tobą ale widać też w rogu słoneczko więc uważaj bo w górach pogoda błyskawicznie się zmienia.
Genna to Ty na zdjęciu??? Szkoda, że masz takie wielkie okulary bo nie bardzo Cię widać spod nich ;-) Niebo jakieś ciemne za Tobą ale widać też w rogu słoneczko więc uważaj bo w górach pogoda błyskawicznie się zmienia.
Ostatnia edycja:
reklama