reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

LucyP - dobre masz jajeczka, a żołnierzykami nie martw się na zapas. Niech mąż się wygrzewa i niech jak najmniej leków bierze. Na gorączkę paracetamol lepiej niż np. Ibuprom. Bądź optymistą, nie tylko Ty masz zawsze pod górkę ;)

reklama
LucyP - dobre masz jajeczka, a żołnierzykami nie martw się na zapas. Niech mąż się wygrzewa i niech jak najmniej leków bierze. Na gorączkę paracetamol lepiej niż np. Ibuprom. Bądź optymistą, nie tylko Ty masz zawsze pod górkę ;)

Pytałam na wizycie doktora ... bo juz M coś wczoraj brało .... czy może brać leki p/grypie ... powiedział, że może, tylko, żeby nie gorączkował ... a tu klops ... mam nadzieję, że do jutra mu przejdzie ...

Melduje się i ja :)

Wieści dobrych nie mam niestety ;(
W moim kurniku cisza -po lewej stronie są jakieś dwa małe maleństwa ;/ zmieniamy troszkę leki
Dziś gonal 150
Menopur 150 jutro gonal 75 menopur 225 ;( we czwartek wizyta kontrolna i decyzja co dalej ;/

Wyniki na Chlamydie będę znała we czwartek ;) nie chciało mi się już czekać na ten wynik.

Kurde niewiem dlaczego nie rosną :/ nigdy tam szału nie było ale kończyłam stymulację max po 9 dniach ( dziś już 7ds) z wynikiem 7~8 jajeczek , s teraz nic ;/

Co się dzieje ?

Mam nadzieje, załamałam się normalnie ;/ do tego w mej nowej pracy się gmatwa ;/ dziewczyna która miała mnie uczyć do 5marca uciekła na zwolnienie o chyba już nie wróci-w ciąży jest .
Uprzedziłam ze nie jestem jeszcze dyspozycyjna ale wiecie gdzie oni to maja :/
Ahhh napiłabym się a tu nawet tego teraz nie można ;/
Byle do czwartku [emoji17]

No to melduję się i ja... z dobrymi wieściami :-) ...właśnie odpoczywam po dzisiejszym transferku z Maluszkiem 3 BB :rolleyes: ...wszystko poszło sprawnie, blastuś ładnie się rozmroził, więc nie było potrzeby odmrażać kolejnego zarodka ;-) ...widziałam na usg jak Maluszek ląduje w mieszkanku - cudny widok :tak: ...teraz tylko 10 długich dni i okaże się 5 marca jaka betka wyjdzie (proszę o wpisanie w kalendarz)
Kobietki za Wasze jajeczka i owocne punkcje mocno zaciskam :-)

Karusia28 - nie martw się, jajka jeszcze ruszą. Ja przy pierwszym długim protokole byłam stymulowana 23 dni, bo zaczęli od małych dawek a ja nie reagowałam. Tobie na pewno się uda, wszystko ruszy z kopyta po zmianie dawek. :tak:

Madziula_87 - super blastuś, trzymam kciuki by wgryzł się w mamusię na 9 miesięcy :-), a będzie dobrze, bo ja 5 marca zaczynam stymulkę, a Ty masz wysoką betę!!

Zaraz zajmę się kalendarzem.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za udany transfer DW87 :tak::-D

Kalendarz

LUTY

24 - DW87 - transfer

25 - OlaSzy - punkcja
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją
25 - LucyP1975 - punkcja
26 - Karusia28 - podglądanie kurnika
27 - Olusia7982 - podglądanie maluszków