reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Cudne zdjęcia dzieciaczków :-)

panistepelek świetne zdjęcia "deszczu" :-)

Madzia, bardzo ładna fryzurka, ładny kolorek :tak:...zerknęłam na Twój suwaczek wagowy i...gdzie Ty masz te 94 kg??? po buźce nie widać wogóle- chudzinka normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
obiecane migawki z pierwszych wakacji Nikol :-)
Pojechaliśmy w terminie zahaczającym o termin pobytu mojej siostry, więc przez 10 dni spędzaliśmy sporo czasu wszyscy razem
Tatuś tylko nas zawiózł, a potem przyjechał po nas i był przez weekend z nami.
W międzyczasie opiekował się naszymi piesami i pracował :confused2:

transport :-D
wakacje09%20035.jpg

pierwszy kontakt z... piaskownicą :cool2:
wakacje09%20063.jpg

a tu z morzem :cool2:
wakacje09%20113.jpg

z tatą
wakacje09%20043.jpg

pamiątkowa foteczka (Nikola z tatą, wujem, cioteczką i kuzynką)
wakacje09%20027.jpg

spacerkiem na plażę :-)
wakacje09%20181.jpg

wakacje09%20186.jpg

jedna z niewielu pamiątek z mamą (też tam byłam! haha) :sorry:
wakacje09%20251.jpg

dziecko oszalało na punkcie wiaderka i łopatek :laugh2:
wakacje09%20246.jpg

moja siora szalejąca w morzu z córą;-)
wakacje09%20271.jpg

i wieczorna toaleta żabki :-)
zabka2059.jpg

reszta fotek za chwile :)

c.d.

znalazłam jeszcze jakieś moje zdjęcie :zawstydzona/y:
wakacje09%20482.jpg

śliczne drzewko :sorry:
wakacje09%20473.jpg

moja marzycielka
wakacje09%20470.jpg

Gwiazda Północy :cool2:
wakacje09%20450.jpg

i mały czorcik
wakacje09%20412.jpg

wakacje09%20381.jpg

bańki mydlane :-D
wakacje09%20513.jpg

modelka ;-)
wakacje09%20431.jpg

I trochę krajobrazu
wakacje09%20418.jpg

wakacje09%20378.jpg

i moje ulubione :happy:
wakacje09%20376.jpg

Cudne zdjęcia dzieciaczków :-)

panistepelek świetne zdjęcia "deszczu" :-)

Madzia, bardzo ładna fryzurka, ładny kolorek :tak:...zerknęłam na Twój suwaczek wagowy i...gdzie Ty masz te 94 kg??? po buźce nie widać wogóle- chudzinka normalnie
Dzieki ale tak niestety wyglądam, może buzia nie jes taka tragiczna ale reszta.... mam 180 cm wzrostu więc może trochę sie rozkłada, ale i tak jest źle. Przed ciążą z Zuzią ważyłam 68 kg i wcale nie byłam taka szczupła, ja poprostu nigdy nie wyglądam dobrze.

kangurka, to ostatnie stało się i moim ulubionym, Nikolka cudnie wygląda w kucykach (jako modeleczka), a wogóle to wszystkie zdjęcia cudne :-)
Doti - dzięki :happy:

Dzieki ale tak niestety wyglądam, może buzia nie jes taka tragiczna ale reszta.... mam 180 cm wzrostu więc może trochę sie rozkłada, ale i tak jest źle. Przed ciążą z Zuzią ważyłam 68 kg i wcale nie byłam taka szczupła, ja poprostu nigdy nie wyglądam dobrze.

Madzia - my chyba się nie znamy... Ale napiszę tylko, żebyś pamiętała o tym ze inni często postrzegają nas zupełnie inaczej niż my sami siebie. A ponieważ przeważnie jesteśmy w stosunku do siebie zbyt krytyczni - spróbuj spojzeć na siebie oczami innych. i okaże się ze zawsze wyglądasz dobrze :-)

Najswiezsze zdjecie mojego kudlaczka, potem zdjecie z babcia Kathy z Irlandii i kuzynami, fotka ze slubu mojej siostry i ostatnie ja,Isabella i Oliver w brzuszku :-)

Załączniki

• DSC_1583.jpg
    DSC_1583.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_1587 1.jpg
    DSC_1587 1.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_1585.jpg
    DSC_1585.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 53
  • GetAttachment.aspx.jpg
    GetAttachment.aspx.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 57
  • S4029898.jpg
    S4029898.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 60
  • Image011.jpg
    Image011.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 59
Madzia, zgadzam się z kangurką, spójrz na siebie oczami innych, naprawdę uwierz w to, że jesteś atrakcyjna dziewczyna :tak::-)

gloria, Isabela piękna, te oczy, no i włoski cudo (ja się zachwycam włoskami, bo Amelci jakoś rosnąć nie chcą, albo ja jej tak często obcinam, że nie zdąrzą poprostu :sorry:), a jaki masz już brzunio :-)

Gloria, Isabellka prez te loczki wygląda na starszą niż jest..ale cudna z niej panienka...
Nikolka z kucykami jest rozbrajająca...
udały nam się te majowe dzieciaczki, nieprawdaż????

reklama
Do góry