reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dotkass ja też śpiewam z dzieciakami ( na pewno nie tak profesjonalnie jak Ty) i zauważyłam że one wtedy sa grzeczniejsze i ja też mam lepszy humor, śpiew i muzyka łagodzi obyczaje.:-DU mnie Filip jest uzdolniony muzycznie, już teraz nuci piosenki z bajek i nawet nieźle mu to wychodzi:tak:

reklama
U mnie Filip jest uzdolniony muzycznie, już teraz nuci piosenki z bajek i nawet nieźle mu to wychodzi:tak:

U mnie to samo, Amelcia nuci przeróżne melodie, śmiesznie to zabrzmi, ale bez fałszu, chyba ma słuch absolutny po rodzicach ;-):-), jak jesteśmy u mojej Mamy i Babci i Babcia ogląda "Jaka to melodia", to Amela nie dość, że tańczy to jeszcze nuci melodie jak śpiewają :tak:, a co do spokoju dzieci podczas słuchania muzyki, zgodzę się, od czasu, gdy do snu włączam Amelci muzykę poważną zasypia w moment, bez płaczu i duuuużo spokojniejsza :tak:

Dotkass - Masz sliczną córcie, naparwdę.
A co do śpiewania to zapewne fajnie robić coś co się uwielbia i jeszcze z tego niezłe pieniądze mieć :p

Dotkass - Masz sliczną córcie, naparwdę.
A co do śpiewania to zapewne fajnie robić coś co się uwielbia i jeszcze z tego niezłe pieniądze mieć :p

Dziękuję bardzo :zawstydzona/y:, a co do śpiewania, to fakt, że czułam się jak ryba w wodzie, niestety jak podjęłam pracę w banku to skończyło się moje śpiewanie, brakowało mi na to czasu i sił, jakoś tak jak robi się coś co się kocha można góry przenosić, jak pracuje się, bo się musi to już nic się nie chce :no:

_8152229.jpg

_8232248.jpg

_8292254.jpg

_8302263.jpg

a to my dla przypomnienia
Adas z mamusia
Adas z kolega pol roku starszym
W namiociku samochodziku od babci

reklama
Do góry