reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

panistepelek, dziękuję bardzo :zawstydzona/y:

Kathy, jeżeli masz się czuć lepiej i ma podnieść to Twoją samoocenę ja jestem za, gdyż nie ma nic gorszego niż niedowartościowany człowiek :tak:

reklama
Oooo rety, jaka słodka Hania :-) Cudna dziewczynka ;-)

Wiki, taka operacja od 8 do 12 tysięcy, zależy czy wkładki okrągłe czy anatomiczne. Ja już też mam wszystko obcykane w tej kwestii ;-)

Migotko ja te jestem obczkana w tzch spraawch nawet na niektre fora na ten temat wchodyiam i ynam ryne opinie kobiet.A cenz s cyasem promoczjne .Ja ju nawet mam wzbrana klinik hehe;-)

Ale HaNIutka duzzzzza
:szok: wzglada na conajmniej 2 latka i chzba jewst wzsoka co_
Wogle ymienia si strasynie,woski jej zjađniay:-)
Kurde cođ jest nie tak zamias z wzchodyi mi y i zamiast y mam litere z zamieniz sie miejscami:szok:nawet ynaku yapztania nie mam cos sie pryesatwlo z altem cos chzba bo nie che robic ynakow:shocked2::shocked2::shocked2:

Migotko ja te jestem obczkana w tzch spraawch nawet na niektre fora na ten temat wchodyiam i ynam ryne opinie kobiet.A cenz s cyasem promoczjne .Ja ju nawet mam wzbrana klinik hehe;-)

Ale HaNIutka duzzzzza
:szok: wzglada na conajmniej 2 latka i chzba jewst wzsoka co_
Wogle ymienia si strasynie,woski jej zjađniay:-)
Kurde cođ jest nie tak zamias z wzchodyi mi y i zamiast y mam litere z zamieniz sie miejscami:szok:nawet ynaku yapztania nie mam cos sie pryesatwlo z altem cos chzba bo nie che robic ynakow:shocked2::shocked2::shocked2:
WOW ale chińszczyzna:-D:-D na klawiaturze coś ci się przycisneło jednak nie pamiętam nigdy którym przyciskiem nacissąć żeby powróciło y i z na miejsce, chyba tym koło prawego ALT.
Hania jest wysoka i jak stoi z dziećmi 2 letnimi to jest wyższa zazwyczaj.
A włosy to już blond ma, a była taka czarna jak wrona.

Ha-NN-aH - Sliczna córcia a jakie długie włosy już ma. No i widze, że chyba tez lubi pieska tak jak moja Klaudia.

Kathy - Jak poprzestawia się literka "y" z "z" to należy nacisnąć SHIFT z ALTEm, przynajmniej u mnie tak jest.

Hani chyba zjasnialy wlosy.Super foteczki!
Dotkass prace ekstra!
Klaudia ma super wozeczek retro :-)
Nelcia i Olis rosna jak na drozdzach,mamusia lasencja i nog to chyba nie masz jakis chudych patykow wiec nie jest tak zle z toba,o cyckach rozumiem ze masz kompleksy.Ja tez nie mam duzego biustu,a do tego po dwojce dzieci zrobil sie obwisly.

reklama
Ha-NN-aH - U mnie psy przed Klaudią nie uciekają ale za to kot i kury tak co ją denerwuje.

Iwonka - Sama patrzyłam by jej ten wózek kupic, bo mi sie spodobał ale w końcu zrobiła to teściowa. I teraz ma dwa: jeden na dworzu stoi a ten w domu.

Do góry