kwiateczek
majowa mama `08
Dotkass 

Ja chcialam mu kupic laptopa zabawkowego i juz nie ma
ale jestem zla bo tak sie napalilam

Ja chcialam mu kupic laptopa zabawkowego i juz nie ma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i sama się będę bawić 

ale co sie dziwic jak oni opon nie wymieniaja
Ale moi znajomi, z którymi pracowałam i od nich wynajmujemy mieszkanie są lepsi. Nie wiem ile zarabiają, ale oboje sa na levelu wyżej od mojego M, a oszczędzają na bezpieczeństwu. Dla dzieci kupili jeden używany fotelik (maxi cosi), drugi pożyczyli (nawet nie wiem co to jest, bo tapicerka jest starta i gąbka jest na wierzchu), a jak musieli kupić jeden nowy (graco najtańszy jaki był), to facet jęczał przez parę tygodni. A miesiąc temu ona do mnie czy ja mam wymienione opony na zimowe- tak mam, to powiedz mojemu żeby mi też wymienił, bo od 4 sezonów jeżdzę na tych samych

(często mnie podwoziła
). I co jej mąż zrobił, szuka po znajomych używanych