reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
_6163331.jpg_6163400.jpg_6163351.jpg_6163349.jpg_6163340.jpg_6163383.jpg_6163372.jpg_6163379.jpg_6163395.jpg_6163321.jpg

A to nasza szybka Wycieczka do ZOO w wawie

Wow jaki Adaś ma śliczny kaszkiecik :-) (berecik, czy jak się tam nazywa).
Kamila
bardzo ładnie wyglądasz!!! Zamiast się starzeć to ty wyglądasz coraz młodziej. Takie moje pierwsze wrażenie.

Hannah super brzunio:tak::tak::tak::tak: a moj i tak wiekszy:wściekła/y: mimo że nie jestem w ciązy:sorry: żeby miec płaski musiałabym nic nie jesć bo odrazu mnie wzdyma na 6 miesiąc:szok::sorry:
Kamilka było dryndnąc ze jesteś w ZOO to bym przyszła:tak::tak::tak: a nie przeciez ja wczoraj z dziewczynami po lekarzach latałam.:sorry:

Ha-NN-aH, brzuszek słodziutki, śliczniutki :-)- zazdroszczę, gdybym mogła sama sobie bym taki zrobiła ;-):zawstydzona/y:

kamilka, widać, że wyprawa się udała, Adaś śliczniutki, normalnie jak model z katalogu, Ty zgodzę się z Ha-NN-aH wyglądasz ślicznie, a mężuś- cóż widać, że dobrze Go karmisz ;-), a tak poważnie- to zmężniał

reklama
Iwonka tak myslalam o tobie:-:)-( ale wyobraz sobie ze my zoo oblecielismy w 1,5 h to sobe wyobraz jak szybko wiec jak bede na troche dluzej tzn chociaz 2 dni to odrazu sie odezwe:tak::tak::-):-)

Do góry