reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Kamilko ja sobie sama pstrykam brzusio swoje ;) A nie masz wyzwalacza.Ustaw i zapozuj i fotka bedzie gotowa jak chcesz miec zdjecie brzyuszka wraz z cala postawa.

Super fotki dziewczyny!!!!!!

Kurcze ja też musze coś w końcu wkleic tylko musze sie tego nauczyć :tak:
A wasze zdjęcia naprawde śliczne:tak:

mam na aparacie jeszcze jedno jak to moj mezus lezy a ja slucham co u niego w brzuchu hehe :-) ale wiecie naprawde fajnie jak mozna troszke podluchac malenstwo szczegolnie jak sie wierci :-)

ja musze porobic foty brzuszka bo prawie niemam, a tak poza tym udalo mi sie zrobic zdjecie malego szkraba mam juz jego 7 przeroznych zdjec :-) wstawie chyba ostatnie zdjecie buzki jego :-) ale to puzniej ...

Mnie rozbawił nasz synek do łez - sprzątał sobie w komodzie i oto rezultaty:

Załączniki

• IMG_7723.jpg
    IMG_7723.jpg
    130,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
:-):-):-):-)agusia ale masz pomoc domowa normalnie pierwsza klasa, niby dziecko broi ale ono chce pomoc tylko nie wychodzi zawsze tak jakby chcialo Iwonki corcia karmila rybki kajzerka hehe tez dobry pomysl ale fajne sa takie pociechy czowiek sie smieje i zapomina o wszystkim

Do góry