reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Pare zdjec z podrozy...:-)
DSCF5804.jpg

DSCF5805.jpg

DSCF5806.jpg

DSCF5810.jpg

DSCF5811.jpg

DSCF5812.jpg

DSCF5813.jpg

DSCF5814.jpg

reklama
Ha-NN-aH - Najbardziej spodobały mi sie te zdjęcia jak Hania szalała na fotelu. A jakie Ona długie włosy ma.

cosmolady - Twoje dzieci też sa urocze :)

kwiateczek - Nigdy nie leciałam samolotem ale zdjęcia cudne.

Ha-NN-aH zdjęcia super,. super kreacja, super impreza,:-):-) a te dwa pierwsze zdjęcia wyglądaja jak z katalogu-takie profesjonalne;-)
kwiateczek extra zdjęcia. Ja jak leciałam samolotem to nie myślałam o tym żeby zdjęcia pstrykac tylko żeby nie zwymiotować-niestety. Podróże samolotem to raczej nie dla mnie:sorry2:

cosmo - Córcia rzeczywiście taka raczej drobna jest, ale jak na dziewczynke to chyba w sam raz.

Ha-NN-aH - Czyżby niedźwiedź zasnął przy opalaniu?

reklama
Do góry