reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
ale wtopa...

wy tu posłatyście artystyczne fotki do kolazu - dziewuszki w opaseczkach, kapelusikach... a ja posłałam Piwonii fotke Moniki w śliniaku i z upapraną paszczą..

Piwonia!!! czekaj! moje dziecie też umie byc czyste!!! zaraz śle poprawną fotke ;-)

ale wtopa...

wy tu posłatyście artystyczne fotki do kolazu - dziewuszki w opaseczkach, kapelusikach... a ja posłałam Piwonii fotke Moniki w śliniaku i z upapraną paszczą..

Piwonia!!! czekaj! moje dziecie też umie byc czyste!!! zaraz śle poprawną fotke ;-)

spoko spoko,to wersja próbna nie do pobrania
bedzie inny i czekam nadal na fotki
a Bartek super,czeka na kąpiel i siku robi

Panny Moni dawno tu nie było :-)

Załączniki

• DSC_1262..jpg
    DSC_1262..jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_1296..jpg
    DSC_1296..jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
ale wtopa...

Moje tez nie najlepsze...wybrane na szybcika,a tez czytam,ze mamusie to specjalnie do fryzjera ida by fotke do kolazu strzelic...;-) ale ponoc najlepsze sa takie zdjecia niepozowane,nieplanowane...;-)

rubi Moniczka jest śliczna
Jola jak chcesz zawsze możesz jeszcze fotke podesłać,bo jeszcze sie nie wzięłam za kolaz,dopiero po świetach bede robiła wiec nawet w świeta mozna pocykac fajne fotki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry