reklama

zdjecia naszych pociech

IMG107.jpgBlania w 20tygodniu

reklama
Paulina śliczna
aaaaaaaaaaaaa ja też już chcę Olę zobaczyć ech a najlepiej na żywo. Wiecie jakie te nasze wszystkie dzieciaczki już niedługo będą słodkie i piękne. Sialalalala aż się śpiewać chce:-D

kakakarolina, nie chciej, nie chciej. Przynajmniej jeszcze nie na żywo ;-).
paulina00, słodka Blanka :-).
Ja nie wiem... na Waszych zdjęciach Dzieciątka widać jak na dłoni. A mój mały złośliwiec wiecznie rękami zasłonięty... Bo się zacznę bać, że tylko pół twarzy ma albo że mu ta rączka przyrosła :szok:... Wrzucam zdjęcia z ubiegłej środy, czyli 28 tydzień z hakiem.

Tymek 28 A.jpgTymek 28 B.jpg

kakakarolina
też często zastanawiam się jak mała bedzie wygladac,choc my i tak mamy super ze mozemy ich podgladac na usg;-) kiedyś mamusie nie mialy takiej mozliwosci.Niech jeszcze siedzą by sie urodzily piekne,silne i zdrowe:-)
dzag82 a Twoj synuś ewidentnie chce zrobić Ci niespodzianke przy narodzinach:tak:

reklama
Ja to bym chciała, żeby ten czas jakoś jeszcze szybciej nam zleciał do porodu... a tymczasem dłużą mi sie dni do piątku - kolejnego usg.
Śliczne te dzieciaczki:-) ale też już bym tak chciała zebysmy sie zblizaly do 40 a nie 30tyg i zaraz mialy maleństwa na rączkach ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry