reklama

zdjecia naszych pociech

paulina cudny portrecik :-D

dzag, śliczności! Moja też ma inklinacje do zasłaniania się rączkami :tak: Mam ujęcia jedynie górnej części twarzy. Za nic nie chciała odciągnąć łapek (i to obu) od usteczek;-)

reklama
Anielka chciała się przywitać - zdjęcie z dzisiaj, czyli koniec 26 tygodnia :) Nochal trochę rozciągnięty, bo się ruszyła ;)

I dla porównania Franek w 4 dobie życia - ten sam profil, dolna warga zapadnięta, zaokrąglony na końcu nosek ;)

Zawsze myślałam, że ten widok na usg nie ma nic wspólnego z rzeczywistym obrazem a u Ciebie Ewa rzeczywisty klon :rofl2::-D
Dobrze, że tym dzieciom potem zęby rosną to im się szczęki wypełniają i nic nie zapada :rofl2:
kurka rurka dlaczego mam tak przepisowo usg czasem zazdroszczę:tak:

ewa ale czad :-D Normalnie malusia replika braciszka. Fajna sprawa takie porównanie. Ja podobnie jak kakakarolina byłam pewna, że obraz takiego zwyczajnego USG niewiele się ma do rzeczywistości, a tu proszę :tak:

Ewa dołaczam się do dziewczyn- porównanie nieziemskie takie podobieństwo- super;-)

U nas Amelka chowa buzkę za łożyskiem, więc widzę zawsze brzuch nogi którymi wywija i rączki.

ewa, rzeczywiście klony dwa :-)

a to mój syn - akrobata ;-)
Miłosz.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry