reklama

zdjecia naszych pociech

Też już miałam to ostatnie usg - w połowie 31 tygodnia. Tyle że ja mam szybkie usg na każdej wizycie - głównie chodzi o sprawdzenie serduszka, ale też zmierzenie, czy Maluch równo rośnie :)

Niestety moja pani dr jest na macierzyńskim i mam beznadziejne zdjęcie z tego 31 tygodnia :/ A przy Franku dostałam taką piękną buźkę z tego czasu :)

reklama
mi sie wydaje że jeśli ciagle bylo polozenie głowkowe to nie... zreszta chyba polozne/lekarze maja jakies sposoby by sprawdzic to w inny sposob?
w moim przypadku lekarz mowil ze beda to sprawdzac, zeby sie nie okazalo ze oni mi juz brzuch pocieli a mala fiknela w ostatnim momencie:-p

a przed samym porodem jakos nie sprawdzaja ulozenia, czy aby glowka jest z tej strony co powinna?
no rekami polozne w uk macaja, co spotkanie sprawdza gdzie pupcia, gdzie glowka
ja i tak mialam duzo usg w uk, bo w 6tyg, potem standardowe i teraz to na sprawdzenie stanu wod, oprocz tego 2w polsce, razem 7 bo jedno w uk trwalo raz 15 minut przerwa i potem pol godziny

Kilka zdjęć Tymka:

IMG_4170.JPG3 dzień Tymona - rurki mu nie straszne ;)
IMG_4222.JPGPierwsze przytulasy z mamą
IMG_4233.JPGMoje chłopaki
IMG_4247.JPGIMG_4268.JPGIMG_4291.JPG
IMG_4302.JPG18 lipca - właśnie odpadł nam kikucik pępka :)

Ostatnia edycja:
jaki śliczny maluszek! jejku, pomyśleć, że niedawno był w brzuszku, tak jak jeszcze większość z nas ma w sobie takie cuda..a tu już można zobaczyć! dzięki takim obrazkom coraz bardziej marzę już o swojej Emilce poza brzuszkiem hihi :):):)

Rety dzag jaki On jest cudny. No normalnie zachwycona jestem. To zdjęcie z języczkiem rewelacja. Widać że ma poczucie humoru chłopak :-) no i w ogóle przystojniak z niego będzie. Gratuluje!!!

reklama
Dzag ojeeej ale słodki Tymuś:tak: Świeżo upieczeni rodzice wpatrzeni w Synka jak w obrazek-i wcale sie nie dziwie;-) Zdrówka i szczęsćia dla calej Rodzinki!;-)

Jak ja juz chcialabym aby nasz Adas byl przy nas...ahhhhhhh:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry