reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
Śmieszne to jest :) Tyle mi się sukienek w czasie ciąży uzbierało, a pewnie Anielka je założy jak zacznie chodzić ;P Mam wrażenie, że głupio by wyglądał taki dzidziuś w sukience :D

Ja od zawsze stawiam na wygodę, ale moje siostra zwiozła z Norwegii tyle sukienek, sweterków itd., że aż głupio nie zrobić jej przyjemności i nie ubrać w to dziecka od czasu do czasu. Mam tyle już ubrań (prawie wszystkie od siostry), że mogłabym ją 3 razy dziennie przebierać. Teraz siostra przywiozła jej ok. 50 nowych ubranek tak do 2 lat, w tym takie perełki jak jensy diesla czy niemowlęce conversy no i swetry w norweskie wzory, pelerynki, a nawet na pierwszy bal przebierańców strój biedroneczki.

Dziewczyny, przedstawiam Wam moją ukochaną Liliankę:

w szpitalu: DSC_1793.jpg

w drodze powrotnej do domu: DSC_1806.jpg

i w domciu, w końcu u siebie: DSC_1810.jpg

O kurcze :-). Podobnie jak Tymek goshy Filip ma takie duże dłonie. Może to standard u Maluszków? k8 słodziak z Filipka :-).

mala.di, fajna Kruszynka. Minę numer dwa ściągnęła chyba od Tymka :-p. No jakbym jego widziała.

Wiolcia, no tak… miesiąc skończony to i śpioszki poszły w kąt, trzeba wyglądać jak mężczyzna :-). Ale od razu widać, że już „duży” niemowlaczek, a nie taki kurczaczek z zamkniętymi oczkami.

”ewa86” pisze:
Taka ogólna refleksja mnie naszła - zauważyłam pewną różnicę w ubieraniu dzieciaków pierworodnych i drugich albo którychś tam z kolei ;) Te pierworodne często poubierane są "na dorosłego" - spodnie, bluzy itp. A pozostałe w pajace, śpiochy - jak najwygodniej ;)
Też tak kiedyś sobie pomyślałam :-D. Nasz Tymek w coś innego niż zwykłe śpioszki wskakuje tylko na wielkie wyjścia, np. do lekarza, o:
tymek_06082012.jpg

MieMie, Lilka wygląda na zadowoloną z jazdy do domu :tak:. Słodka królewna.
A tak mi się przypomniało, że miałam w szpitalu też jedno body bez rękawków - takie w typie jak Lilianka ma na zdjęciu. Jak M wyciągał z torby pielęgniarce wszystkie ciuszki, które zebrałam na szybko prze wyjazdem na IP, i pielęgniara zobaczyła to jedno body bez rękawków to fuknęła, że takie COŚ to się nie nadaje dla dziecka. Żebyśmy to zabierali, oni nam coś dadzą swojego. Jak mi to M przekazał to aż mi się głupio i przykro zrobiło. To był pierwszy dół. To nic, że cała sterta pozostałych ubrań była "słuszna" (według jej kryteriów). Ona zbeształa za jeden ciuszek. Ehhh

pamelcia, z imieniem czy bez, i tak jest słodka :tak:. Ale jak to tak bez imienia jeszcze…?

A ja czekam na obiecane foty katjuszy:dry::-D:-D

Ostatnia edycja:
dzag82 no w urzędzie mamy sie stawić 11 września wiec do tego dnia mamy czas na wymyślenie imienia. A jakoś nie możemy się zgodzić od początku ciąży no i nadal nie wybrane:-(
mala.di kurcze twoja córcia jest strasznie do mojej podobna co prawda na zdjęciach tego nie widać ale serio i chyba się zapatrzyłam na twoją córcie że moja taka podobna :-) te same minki wogóle z buźki identyko:happy2:

Przecudne są te nasze bąbelki :). Normalnie nic, tylko siedzieć i z rozkoszą się wlepiać w ekran :D.

ewa dzieciaki są niesamowicie do siebie podobne O.o Aż nie do uwierzenia, że to nie bliźniaki ;).

A ja przedstawiam naszą Maniulkę :).

net1.jpg net3.jpg net2.jpg

reklama
Sliczne te sierpniowe bobasy. A ja nie mogę Wam Maciejki pokazać, bo aprat odmówił posłuszeństwa, a z telefonu nie mogę przerzucić na komputer, bo coś z kabelkiem nie tak albo ja taka super zdolna jestem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry