reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
dzag82 no w urzędzie mamy sie stawić 11 września wiec do tego dnia mamy czas na wymyślenie imienia. A jakoś nie możemy się zgodzić od początku ciąży no i nadal nie wybrane:-(
mala.di kurcze twoja córcia jest strasznie do mojej podobna co prawda na zdjęciach tego nie widać ale serio i chyba się zapatrzyłam na twoją córcie że moja taka podobna :-) te same minki wogóle z buźki identyko:happy2:

heheh, nono, jakiegos podobienstwa mozna sie dopatrzec:-D

Aia, kocham Twoja Manie normalnie ! taka jest piekna!

dzag, Twoj Tymek to w ogole wiesz ze wymiata.

wszystkie takie piekne mamy te dzieciaczki ze szok:-D

Dzag, po tym, co piszesz odnośnie body i ubranek dla dzieci i podejścia pielęgniarek lub położnych to i dla mnie temat znajomy. Niestety wiele z tych pełnych powołania kobiet zachowuje się tragicznie i zupełnie nie ma podejścia do młodych matek. Da się takie body, to powiedzą, że jak bo dziecku będzie za zimno. Inna powie, że w cieplejszym dziecko w takiej temperaturze się przegrzeje. I bądź tu mądra. Mi tak w szpitalu zrobiły położne nieco wodę z mózgu. Jedna mówi, żeby często dziecko karmić, bo przy takiej pogodzie to konieczne. Inna mówiła, że za długo trzymam małą przy piersi i mi zmasakruje sutki. I jak znaleźć złoty środek i zachować zdrowy rozsądek? Chyba samemu trzeba wyrobić własne zdanie i zdać się na intuicję. Mam nadzieję, że z biegiem dni okaże się to wykonalne :tak:

K8libby slodziak z tego Twojego Fifiego:tak:
Mala.di śliczna Alutka i slodka ma twarzyczke:tak:
Wiolcia no tak juz powaznie Twoj Maly wyglada w takich ciuszkach,slodki:tak:
MieMie moj Adas tez lubi spac z lapkami w gorze;)slodziutka Lilianka:tak:
Pamelcia mi mama mowila ze ja 3 miesiace nie mialam imienia bo nie mogli sie zdecydowac:-D
Dzag no elegancik z Tymka:tak:,coz za styl i szyk:-D
Aia przesliczne ma oczeta Mania!:tak:
Katjusza przyznaje super takie ,,swojskie'' wakacje, jak to mowisz "odsterylizowywanie";D Dzieciaki cudne:tak:

Jeszcze chyba nie prezentowałam naszego Kacperka :)
DSC_0071.jpg

gorgusia, skoro to pierwsze zdjęcie na forum, to wejście ma zabójcze :-). Cudo.
A co do uśmiechania się... mój Tymek się nie uśmiecha jeszcze, a ponoć powinien...:baffled: Na razie wali znienacka takie uśmiechy jak Kacperek.

reklama
Dzag, on nie wie, że powinien ;P Spokojnie, doczekasz się :) Głośny śmiech podobno powinien się zacząć ok. 3 miesiąca, a u Franka czekaliśmy na niego do 5 mies. Wcześniej tylko piszczał ;) No ale Franek nie wiedział, że już "powinien" się śmiać :D Teraz za to rechocze non stop z byle czego ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry