reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
Jakie śliczności! Do zjedzenia:-D Ja też muszę jakieś foty mojego wrzucić, bo niweiele tego pokazywałam. A mój już strzela uśmiechy do mnie, takie jeszcze nieśmiałe, ale już są:-)

edit: a wrzuce od razu, póki młody śpi. Tylko niektóre to takie sprzed 3tyg są. Najnowsze to to w bodziaku w paski

Ostatnia edycja:
Cudne wszystkie dzieciaczki.Normalnie jakos wzruszylam sie zdjeciami tych waszych dzieciaczkow.Jakis dzis mam dzien ze i moja mnie roztkliwia i schrupalabym normalnie.Zachowuje sie jak Luizka ,ciagle caluje,caluje a ona smiesznie wykrzywia buzie:-DDawno nie robilam zdjec Milence.Musze kiedys uchwycic jak sie smieje albo otwiera buzie jakby chciala porozmawiac

Mala.di ślicznotka z Twojej córeczki. Na niektórych zdjęciach przypomina mi moją Liliankę.

Cornelka, Twój synuś też boski, ma fajne ujęcia,a na niektórych zdjęciach rzeczywiście jak luzak wygląda :-)

Dzag, uroczy ten Tymek. I rzeczywiście podrósł dosyć sporo. Ale z niego przystojniak będzie :tak:

Olga, rozczulające zdjęcia. Mała Hania podobna do Natalii - tak mi się przynajmniej wydaje. A Wasze wspólne zdjęcie wzruszające.

Gosha śliczny synuś. Udało Ci się uchwycić cudne jego minki. Moja Lila też taki zestaw posiada :)

A u nas ostatnio wypróbowanie leżaczka :) Póki co na chwilkę tylko.

54900935__dsc9466.jpg

To dziecko non stop się wierci...
54900973__dsc9467.jpg

I uśmiech do kamery :)
54901010__dsc9474.jpg

ewa, no sama słodycz. A jaka ona skupiona na tym wierceniu się :-).
martyna, no, mało kto ma takie zdjęcie swojego dziecka. Super :-).

Obiecuję, że to już ostatnie w tym miesiącu :-D. Zrobiłam dzisiaj polowanie na uśmiechy Tymka. Te świadome :tak:. No i nieźle nam poszło:

Zobacz załącznik 497126

A tu z czupryną, bo walczymy z ciemieniuchą. Wyczesany chłopak :-p:
Zobacz załącznik 497127

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie dzieciaczki takie piekne ;) dzag ale twój Tymek już duży i śmiechowy chłopak uważaj będzie podrywał dziewczyny nieługo;-) ewa86 Twoja Anielka na ostatnim zdjęciu wygląda jak moja kruszynka ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry