reklama

zdjecia naszych pociech

halo halo, no to objawiamy sie i my, wreszcie nareszcie - po 24 godzinach lekkich skurczy, 8 godzinach ciezkich i 40 minutach dzielnego parcia: mamy ją!

tola, 3 dzień:

404085_3174486661497_1152163977_n.jpgtolik.jpg

witajcie lipcowo/sierpniowo/wrzesniowe ciocie!

Ostatnia edycja:
reklama
Weronka, jaką ona ma czuprynę :-). Super. A krówki genialne :tak:.

marcia, no rośnie Tymuś, rośnie :tak:. Ma śliczny dziubeczek z ustek :-). No i chyba jest w mniejszości forumowej jeśli chodzi o kolor włosów, bo blondynek :-).

natasszzka, słodka Kruszynka :-). A kąpiel rewelacja. Przecież ona nawet się uśmiecha!!:-D Ja tego jeszcze z Tymkiem nie doświadczyłam...:dry:

dzag u nas kapiel jest uwielbiana, najlepszy punkt dnia- ona krzyczy jak ja rozbiore ale jak tylko poczuje wode to cisza- ale z Oliskiem tez tak miałam. A Tymkowi daj czas jak podrosnie jeszcze bedziesz go siła z wanny wyjmować :tak:

natasszzka, no właśnie to jest najgorsze... teraz ja bym chciała a on nie chce, a potem ja nie będę chciała a on będzie chciał :-D. Eh te chłopy...

Cudne te nasze dzieci :)

weronkazz kawał kobity z tej Waszej Tolki :), wygląda na zdecydowanie starszą niż kilkudniowy noworodek! Śliczna!

marcia ale blond czuprynę ma Tymek O.o Odlot!

nataszka hahahaha, fota z wanny rozbrajająca!

dzag faktycznie większość naszych dzieciaków ciemnowłosa jest :). Ciekawe. Nasza Mania też w mniejszości się mieści ze swoimi miedzianymi "kędziorami";)
A Tymek już duży chłopak, ależ ten czas pędzi O.o!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry