reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
domi, kurka źle napisałam chodziło mi o górę i blondynkę, dokładnie pamiętałam tą jego fryzurę, kurde czyli wszystkie zgadłam:-D Zięcia się nie zapomina:-D

Najtrudniej było z Aią, bo dałabym sobie rękę uciąć, że jest brunetką.

Age można poznać ze swojego avatara, Pamelcia, weronka dawały kiedyś swojej zdjęcia, weronika w chuście dawała, domi poznać łatwo po Maciejce, milionke po Szymusiowej grzywie, Ratine po kruczoczarnych włosach Blanki no i drogą eliminacji zostają tylko dwie. A spryciara Aia jeszcze twarzy nie pokazała:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wszystkie (łącznie z dzieciaczkami) jesteście SUPER :) Wyglądacie tak sympatycznie, że aż żal, że jesteście tak daleko...
No ale ja dalej podtrzymuję tę myśl, żebyśmy się kiedyś wszystkie spotkały w jednym miejscu :)

Ha! Dzięki za fotę, ja incognito - typowe:-p Ale na którejś z serii chyba mam twarz;-)? Mania za mamę fasonem nadrabia i twarzyczkę elegancko prezentuje:-)

asia hahahaha, ale zmyła:-D U mnie kolor włosów to rzecz bardzo niestała. Aktualnie wracam do blondu:cool2:

MieMie jestem ZA!

Ło, ale Was tam było :-). Super :tak:. Poznałam tylko Ratinę i domi po dzieciach :-p. I milionkę. Aia jakaś niepodobna, nawet bez twarzy :-D. Proszę o wersję z twarzą Ai i w większym rozmiarze, żebym się mogła wszystkim mamom i dzieciaczkom przyjrzeć :rolleyes2:. Super dziewczyny.
A ja to sobie myślę, że w przyszłym roku można by się na prawdę spotkać w większym gronie. Ja jestem za.
A może dziewczyny ze Śląska zorganizują jeszcze spotkanie? Wtedy tam też mogłabym się wkręcić :-D.

Znalazłam takie gdzie Aia jest ale Bianka się schowała:
_DSC2655.jpg

To jest świetne: karmienie łokciem:
_DSC2673.jpg
Integracja na kocyku:
_DSC2664.jpg
Huśtawka robiła furorę:
_DSC2652.jpg
Dziewczyny plotkują:
_DSC2643.jpg

reklama

Nowe wątki