Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
toz to dzidziolki pełną gębą są !!
a co ja mam powiedziec - swojej nie widzialam od prawie 6 tygodni :/

Kiniusia ja mam własnie to samo tylko z dupkiem. Na razie zmniejszyła mi dawke z 3x1 na 2x1 i nic sie nie dzieje bo nie mozna odstawic tak z dnia na dzien a potem przez 30 dni mam brac 2x1 i odstawiamy no chyba, ze w miedzyczssie mniejszy dawke na 1x1Pajkaa, trzymamy, trzymamy, bardzo mocno
Ja się boję chwili, gdy lekarz będzie mi kazał odstawić luteinę. Z nią czuję się bezpieczniejsza, no zobaczymy co mi powie dr 3 lutego.
Pierwsze gratulacje malenstwo sliczne, zreszta gratuluje wszystkimKiniusia ja mam własnie to samo tylko z dupkiem. Na razie zmniejszyła mi dawke z 3x1 na 2x1 i nic sie nie dzieje bo nie mozna odstawic tak z dnia na dzien a potem przez 30 dni mam brac 2x1 i odstawiamy no chyba, ze w miedzyczssie mniejszy dawke na 1x1