reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
super wyglądasz Aniu. A z tym 75B to powiem Ci, ze nie wiesz, czego sobie życzysz. 75B to fajny rozmiar, wygodny, łatwy do odziania, dobrze prezentujący się i w bieliźnie i bez.

lenna: swietny brzuszek, okrągły :-)

Aniu jaka figurka :)
Lena a gdzie Ty bliźniaki chowasz? Śliczny brzuszek, i dziewczyny w ogóle nie macie rozstępów!!!
To chyba zależy od genów albo tendencji, bo ja się regularnie smaruję kremem i oliwką i mam kilka :(

Amerie mam rozstępy ;) jak chcesz moge zrobic im fotke specjalnie dla Ciebie. Najgorsze jest to, że mi się tworzą od razu takie jasne błyszczące, a na nie juz nic nie pomoze. A rozowe podobno mogą calkowicie zniknąć

Sliczne brzuszki :) i widze ze nasze listopadowe mamuski same zgrabne laseczki :) tylko brzuszki wystaja, a z tylu to pewnie nie widac nawet ze w ciazy.. :)

Ja rozstepow nie mam ale za to mam taka cieniutka skore ze wszedzie mi niebieskie zyly widac (nie tylko na brzuszku ale na rekach, piersciach.. prawie wszedzie..).

Amerie mam rozstępy ;) jak chcesz moge zrobic im fotke specjalnie dla Ciebie. Najgorsze jest to, że mi się tworzą od razu takie jasne błyszczące, a na nie juz nic nie pomoze. A rozowe podobno mogą calkowicie zniknąć
Ooo to nie wiedzialam, to u mnie jest szansa na to ze znikna:)

Lena super brzunio:) Zgrabny, pepus wystaje fajnie:) Nie widac ze blizniaki tam siedza:)

fajne takie piłeczki :) a cd. rozstępów to jak pomimo smarowania się pojawiają to podobno dobrze jest po ciepłym prysznicu spłukiwać brzuszek i piersi zimną wodą... to słyszałam od koleżanek

Ja też mam delikatne rozstępy ale w okolicy pępka bo tam się maluchy wypinają najbardziej. Smaruję dzień w dzień oliwką i balsamem ale zdziwiłabym się gdyby przy bliźniakach się nie pojawiły

reklama
4_1_komp.jpg1_2.jpg

Witam!
a oto i moje (i Laury) zdjęciówki po lekkim tunningu :-)

Do góry