reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

moja Haneczka ropwniez zbojkotowała dzisiejsza sesję i ostentacyjnie odwróciła się tyłkiem i na dokładkę zasłoniła rączką.
A tyle udało się podejrzeć: IMG_20100908_1_17.jpg

reklama
domek
2r4ljrs.jpg

fragment jednego z lokatorów
2nvytj7.jpg

szkoda że malo co widac,ale ponoc ciezko trzasnac dobra fotke 3d zwlaszcza u bliźniat.
nie to co synek holly :)
lasotka-Twoja mała jakaś bardziej fotogeniczna :)

Ostatnia edycja:
Lasotka jakie duze usteczka ma Twoja dzidzia :)
Ayla ja widze pięna buziunie na Twoim zdjęciu. Szczerze to pierw u lasotki nie moglam sie dopatrzec, a u Ciebie od razu :)
Piękne maluchy :)

Ayla dobra i taka fotka :)
A brzuszek masz malutki kurde co ujęcie to inny. I wogóle szczuplutka jesteś. Chyba te kilogramy to nam tylko w brzuszki poszły :)

Anarien Zuzia super :) moja nog nie chciala rozchylic bardzo dlugo, na ostatnim 4d tez byla do tego 'przymuszana' ;) a Twoja widze nie ma z tym problemu :D
Lasotka Haneczka słodziutka :)
Ayla kto się dał sfotografowac? Leoś czy jego brat:> bo nie wiem kogo chwalic :D

reklama
Witam was wszystkie bardzo gorąco
Na tym wątku jeszcze mnie nie było :)
Przejrzałam kilka ostatnich stron i powiem wam że wszystkie jesteście piękne :) macie śliczne domki :)
Mój brzuszek wygląda bardzo podobnie do Pań z 30tygodnia :) ja obecnie jestem w 30 tyg ciąży. Do tej pory jakoś nie przekonałam się do siebie i do robienia mi zdjęć w ciąży, nie wiem dlaczego :( Poproszę może w weekend o zrobienie mi kilku przyzwoitych zdjęć i przedstawię wam moją maleńką z poniedziałkowego USG i domek mojego maleństwa czyli siebie.

Pozdrawiam was wszystkie i niech brzuszki rosną duże i okrąglutkie :)

Ostatnia edycja:
Do góry