reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

anbar - zwróciłam uwagę, że nasze dzieciaczki są chyba jednymi z najstarszych a w dodatku na zdjęciach ułożyły się dokładnie tak samo :D Z tą różnicą ze (załozę się) Twoje Maleństwo było spokojniejsze od mojego :D I u mnie to wygląda jak w jakieś grze hehe ginka strzela fotki aż uda jej się zrobić najładniejszą ;)

reklama
Z tą różnicą ze (załozę się) Twoje Maleństwo było spokojniejsze od mojego :D

A tak tak. Już tutaj pisałam, że mój kociaczek jest nad wyraz spokojny. Nie wiem po którym z rodziców to ma ;-) W każdym razie na ostatnich trzech USG leżał spokojnie i w ogóle sie nie ruszał.

Śliczne dzieciaczki dziewczyny Anbar,Kasia,Paulinka i Agrafka.Widać juz teraz maluchy pokazuja charakterki, niektore chetne do współpracy inne nie za bardzo, niektore lubia sesje inne nie chca nic pokazac.Ale to jest wlasnie takie slodkie i uwielbiam ogladać te fotki.
Izula trzymam kciuki za wizyte i czekam na koleje zdjęcia!!!!!

To teraz je pokażę moje szczęście.

Pierwsze zdjęcie pokazuje komplecik maluszka w 6 i 10 tygodniu. W 10 widoczna piłka na pępku.

20100511003.jpg

Zdjęcie na dole mój mały z wczorajszego badania prenatalnego, czyli 13 tydzień. I piłeczki już nie ma :-D

20100525017.jpg

malamorkwa sliczne malenstwo. Moja kruszynka ulozyla sie identycznie do zdjecia i nawet to byl podobny dzien :)

reklama
Do góry