reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Malutki stwierdził ze e-ciotki zobacza go jak sie urodzi :) teraz nie bedzie nam pokazywal jaki jest cudowny :) A mamusia z tatusiem zobaczyli na ekranie, wiecej im nie potrzeba :)
Poprostu chce nam zrobic niespodzianke :)

Ahhh... Cudowny to mało powiedziane :))) Ciągle nie mogę uwierzyć że we mnie znajduję sie już taki malutki człowieczek :) Jak sobie go przypomne to od razu uśmiech na twarzy :) Już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów :)
Aha i przytyłam dokładnie 1 kg z 58,3 na 59,3 ;) Jaka jestem dokłądna hehe :D

No nie dziwie sie wcale ze sie usmiechasz :)Kazda chyba tak ma ktora juz widziala swojego skarbeczka kochanego :)
No prosze jak ladnie tyjesz tylko 1 kg :) Ja to nie wiem , zobacze na wizycie czyli 7 maja, a zdjeciem bede sie chwalic 27 :)

U nas w domu już zakłady trwają ile będzie miał dzidziuś za 2tygodnie jak pójdziemy na wizytę :-) ja stawiam że ok 7cm...a W. że większy :-D

Bo Twój Paulinko to rośnie jak na drożdżach. Mnie się wydaje że moje dziecię będzie mniejsze.

No tak, albo stwierdza ze zrobia Ci cesarke bo dzidzia jest za duza a to twoj pierwszy porod :) Moja przyjaciolka tak miala. W moim wieku w=pierwszy porod a dzieciatko 62cm i 4650 kg :) I biedulka beczyla sie ze skurczami od 8 rano a o 19 stwierdzili ze juz nie beda jej meczyc bo rozwarcie za male i zrobili cesarke.

reklama
Violett - dla mnie to jest akurat czarny sceariusz... Ja jestem dobrej myśli :) I ja nie byłam duza i mąż standardowy dzidziuś. Dokładnie nasza bejbi ma 8cm :) Teraz mnie małżowinka poinformowała. Nie wiem jak mi to mogło umknąć na wizycie :D Ja tylko usłyszałam niecałe 10cm :D

Do góry