reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

a to ja w 15 tygodniu ciązy :)
Zobacz załącznik 243661 ciaza2.jpg

i co ciążowy brzuszek czy oponka ? :D
Holly- super brzucho i maleństwo

reklama
Kasia duzy masz brznio sliczny :) To 100000% brzusio ciążowy :) Mozesz byc dumna. Moj stanl w miejscu, tak jak mowilam na poczatku rosl a teraz nic a nic

Kasiu zdecydowanie ciążowy:tak: Śliczny i jaki już duży:tak: A Ty jaka szczuplutka jestes;-)

Dziękuje kochane! Mój powód do dumy. Kazda z nas marzy o brzuszku i o ruchach dziecka... ale cos czuje ze w 8, 9 mcu będziemy marzyc aby w koncu urodzić, pozbyć sie tego wielkiego brzuchala i przestawac dostawać kopniaki od dzieciaczka :D

kasiazar, no wlasnie tak wyglada ciazowy - zaczyna sie tak niziutko, sliczny :)

ehh ja ciagle mam tylko oponke :/ ale tak jak mowisz.. pewnie pod koniec bede miala juz dosc brzuchola :)

reklama
Kasiazar - super ciążowy brzusio :-)

Anarien - na pewno super ale niestety nie mogę zobaczyć bo w pracy internet blokuje mi imageshacka itp. :-) zobacze w domku

Do góry