reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

A to moj brzusio z wczorajszego ranka :)Miałam wstawic wczoraj wieczorem alemi z głowy zupelnie wylecialo :p

Załączniki

• Zdjęcie072.jpg
    Zdjęcie072.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
No to mamy kolejną szczuplutką mamusie lasotka tylko pozazdrościć figurki, a brzusio malutki ale bardzo zgrabniutki.

jak już pisałam wyjątkowo dobrze wyszłam na tym zdjęciu ;) w rzeczywistości brzuszek trochę bardziej wystaje... Ale prawdą jest, że póki co najwięcej mi przybyło w piersiach ;)
Na aero na które chodzę uczęszcza też laska, która jest obecnie w 26tc a brzuszek ma niewiele większy ode mnie a dziecko podobno wzorowo wymiarowe, jest też druga w 27tc której brzuszek jest b. słusznych rozmiarów, więc wielkość jest chyba sprawą bardzo indywidualną...

Violett ja dzisiaj pierwszy raz ubralam do pracy spodnie z pasem na brzuch bo juz mi bylo niewygodnie w dzinsach, a w tym pasie to sie brzuch tak ladnie uklada.. to sie wszystkim kolezankom chwalilam hihi :)

... chociaz wszyscy mowia ze i tak mam malutki :)

Tak tak ja jak mam ciążowe spodnie to lepiej brzuszek wygląda, ale mi i mojemu P i tak sie bardzo podoba :)
dzis probowalam ubrac moje dzinsy, ktore nosilam pare mies temu no i niestety w zadnych nie moglam sie dopiać...:-) i bardzo mnie to cieszy bo narazie nie przytylam ani kilograma:p a w weekend kupilam sobie spodnie z pasem i wreszcie zaczne w nich chodzic i brzuszek naprawde fajnie w nich wyglada :D

reklama
A u mnie zobaczymy jutro na wizycie czy przytylalam wreszcie czy nie :) Myśle ze jakis klogram moze podskoczyl :)
A co dospodni ciązowych to ja też lubię swoje bo brzunio ładnie wygląda :)

Do góry