reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

reklama
dzięki dziewczyny za komplemenciki, a co do różowego przekonałam się do niego dopiero w zeszłym roku i jest dobrze
A brzuch cały czas rośnie z dnia na dzień wydaje sie mi że jest większy

Hihi .. Basia swietne porownanie ;) .. a sukieneczka super :) .. tez wlasnie chce sobie kupic jakas na lato ::)

Hej dziewuszki, piękne te wasze brzuszki! :) A Ty Nadia nic się nie przejmuj, ja w 21 tygodniu mam brzuszek mniejszy niż Twój. A wzrostu mam też sporo bo aż 180 cm. Coś jest z tymi brzuszkami u wysokich. Widocznie dzidzia ma sporo miejsca w środku :D

slonko pisze:
Hej dziewuszki, piękne te wasze brzuszki!  :) A Ty Nadia nic się nie przejmuj, ja w 21 tygodniu mam brzuszek mniejszy niż Twój. A wzrostu mam też sporo bo aż 180 cm. Coś jest z tymi brzuszkami u wysokich. Widocznie dzidzia ma sporo miejsca w środku  :D

To pocieszające co piszesz slonko :) Dodam że te fotki mojego brzuszka są robione pod wieczór kiedy jestem po całodniowej wyżerce ;) Rano brzuś jest mniejszy :) Ale jak dziś gin powie że wszystko jest w porządku to nawet będę się cieszyć że nie jest jakiś wielki ;) Bo mnie martwią jego rozmiary tylko dlatego że obawiam się że dzidzia jakaś za mała czy coś..

Hejka mamusie,u wysokich kobiet z reguly brzusio wyglada na mniejszy wiec bez zmartwien, ja jestem niska bo zaledwie 159,5 cm a to moj wielgachny brzusio.
Dzis zaczynamy 19 tc ;D

PaulinaAnna - zapewne ciaza Ci sluzy,ja niestety nie moge obejrzec Twojego zdjecia.Bo mam tak zawsze,gdy ktos sobie wybiera ta opcje,co Ty.

Teraz ja Wam pokaze moj brzuszek,10 tygodni starszy.Mezulek wychodzac do pracy mowi do mnie,,Czesc lustrzyco" ;D

20 TYDZIEN

Ja z boku <sorka za rame lustra,ale zaawansowanie ciazy sparwia,ze moj mozdzek znika i mam problemy z rozplanowaniem przestrzennym ;) >

Ja z przodu

Kurcze,w ogole to musze meza w jakis dzien wykorzystac zeby mi strzelki fotke ,,calosciowo" ;).

Pozdrawiam

witam, fajne wasze brzucholki, pomyśleć, że w środku rosną dzidzie.....
jestem ostatnio jakas przewrażliwiona, dzisiaj czytałam (chyba na czerwcówkach) , że jedna z nich urodziła wczoraj wieczorem i się połakałam, bo przypomniał mi się mój poród, mówie wam, że nigdy w życiu nie spotkało mnie nic piękniejszego :)

Paulinko , Katka .. cudowne te Wasze brzusie .. okraglaczki juz piekne ... a za niedlugo to bedziemy sie toczyc ;D

Basiu wierze, ze porod niesamowite przezycie :) ... ja sie juz doczekac nie moge ;)

reklama
Dzieki dziewczyny za te mile slowa,Katka Twoj brzusio rewelacyjny, powiedz mi jak Ty wstawiasz fotki abym na nastepny tydzien wiedziala.
-ja nie moge samej siebie wyobrazic w chwili porodu, nie wiem jak dam rade ale wiem ze dam  ;) przezycie musi byc wspaniale.

Mam nadzieje Katka ze teraz lepiej  ;)
foto654dl.jpg

Do góry