reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia

PaulinaAnna - wlasnie mialam Tobie odpisac/podpowiedziec jakby to wkleic,zebym widziala,a co widze,zadnej pomocy nie trzeba.Normalnie ZUCH DZIEWCZYNA Z CIEBIE ;) hihihi
Brzusio masz fajniutki... i sory,ze to pisze,ale zwrocilam uwage po prostu,i biust masz....bo ja...szkoda gadac,moze wreszcie jak 12 - latka nie wygladam,ale i tak szkoda gadac.

Pozdrawiam

reklama
Hehe Katka, zadne sorki, biusat to ja zawsze mialam a teraz to nono sie powiekszyl, ciekawa jestem jak to bedzie na koncu ciazy, pewnie jak dwa namioty na klatce piersiowej ;D
I powiadasz ze zuch ze mnie, a ja bylam harcerzem ;)

Tak wygłada mój brzuchol w 17tg ;D

img00211ml.jpg

mi też się on podoba, tym bardziej, że jak widzę i u ciebie pozostały ślady po poprzednim porodzie, może następnym razem odważe się zrobić sobie zdjęcie brzucha bez koszulki czy sukienki, pozdrawiam

Rozstępów mam dosyć sporo :laugh: Ale przestałam się już nimi przejmować ............ no może troszeczkę ;D

ja mam ich nawet więcej od ciebie i szczerze mówiąc od samego początku nie martwiłam się nimi, ale moja kuzynka, która rodziła mniej więcej w tym samym czasie co i ja popadała wręcz w depresje, chociaż miała ich 5 razy mniej niż ja, nie byłam pewna czy większość tak nie uważa dlatego wolałam ich nie pokazywać :)

A moj kochany powiedzial ze mam sie nie przejmowac jesli bede miec rozstepy, bo on mnie kocha taka jaka jestem i me cialo. Twierdzi ze kobieta w ciazy jest sexowna ;) A fakt ze daje mu dziecie to tylko dadaje jej uroku ;D
Oj niech tak tylko nie zmienia zdania.

reklama
fajnego masz męża Paulina ;)
chociaż ja na swojego też nie mogę narzekać, ani razu nie dał po sobie poznać, że uważa mnie za mniej atrakcyjną i za to bardzo go kocham ;D

Do góry