milusia21
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam ostatnio z gaja u pediatry i mówiła mi zebym czysciła nos Gai bez względu czy sa Gie czy nieCzy wy tez czyscicie??
nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny byłam ostatnio z gaja u pediatry i mówiła mi zebym czysciła nos Gai bez względu czy sa Gie czy nieCzy wy tez czyscicie??
nasz co jestem w szoku własnie taka nie jest...daje raczej mądre rady;-) no i mam do niej zaufanie po tym jak odesłała mojego Szymonka od razu na szpital z przepuklina...bo gdyby odesłała do domu to już bym pewnie nie miała dziecka...hehe co lekarka to glupsze rady :-)
nasz tez jest spoko, ale jak czytam co niektorzy ludziom radza... :-)nasz co jestem w szoku własnie taka nie jest...daje raczej mądre rady;-) no i mam do niej zaufanie po tym jak odesłała mojego Szymonka od razu na szpital z przepuklina...bo gdyby odesłała do domu to już bym pewnie nie miała dziecka...
Lena ja nie wiem skąd y tych lekarzy bierzesz. Co jeden to coraz lepszy![]()