Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ratunku !!!! Ktoś mi dziś dziecko podmienił :-( :-( to na pewno nie jest mój aniołek. Od paru godzin jeden wielki krzyk i ryk na zmianę tylko na rękach się uspokaja i uśmiecha. Nie można go położyć a nawet się zatrzymać w spacerowaniu po mieszkaniu bo tragedia się dzieje. Pułki co to mój mąż z nim spaceruje, ale aż się boję myśleć co będzie jak pójdzie do pracy. Czyżby efekt po wczorajszym szczepieniu?? Gorączki brak, brzuszek miękki, jeść ani pić nie chce. Macie jakieś pomysły??
Ratunku !!!! Ktoś mi dziś dziecko podmienił :-( :-( to na pewno nie jest mój aniołek. Od paru godzin jeden wielki krzyk i ryk na zmianę tylko na rękach się uspokaja i uśmiecha. Nie można go położyć a nawet się zatrzymać w spacerowaniu po mieszkaniu bo tragedia się dzieje. Pułki co to mój mąż z nim spaceruje, ale aż się boję myśleć co będzie jak pójdzie do pracy. Czyżby efekt po wczorajszym szczepieniu?? Gorączki brak, brzuszek miękki, jeść ani pić nie chce. Macie jakieś pomysły??
byłaś?to ja pisałam, będąc u neurologa z czym innym zauważyła ten języczek i zaleciła morfologie i zbadanie poziomu hormonu tarczycy. W tym tyg jak się bardziej nie rozchoruje idę do pediatry, dowiem się co on sądzi o tym języczku no i pewnie zrobimy morfologie, którą i tak zrobić muszę ze względu na podwyższony poziom płytek.
byłaś?