Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ! mam ten sam problem...jestem w 8 tygodniu ! 2 tygodnie temu USG wykazało ciąże prawidłową, badania również OK...do tej pory bardzo ciężko przechodziłam chyba wszystkie możliwe objawy...od paru dni zaczęły ustepować...został tylko ból piersi i lekkie mdłości...martwie się jak diabli ! jutro lece na nadprogramowe USG ...Dejna23 napisz jak u Ciebie ?

Ojejku, ale superStrasznie się cieszę razem z Wami!!
Ja na USG też będę miała 12tc, myślisz, że płeć będzie widoczna w jakimś stopniu??
Poza tym jakoś tak w tym czasie różnicują się między sobą te narządy grudnióweczko,
suuuuuper! Ale czy coś już było widać, że piszesz, że synek.
Bo ja ide w poniedziałek to może też się dowiem?
Napisz co robił na usg?
Pozdrawiam :-)
I moim zdaniem - skoro się już mięzy sobą różnią to jak jest dobry sprzęt i doświadczony lekarz to już połowa sukcesu.. Ja się już nastawiłam :-)
ja po kilku dniach w szpitalu stwierdziłam, że będę grzeczną dziewczynką i będe leżec w domu bo duzo lepsze to niż szpital.Ja tez mam czuja na BOY-a tylko ze u mnie bylby juz drugiA ja czuje,że bedzie chlopczyk i juz sie nastawilam ale oczywiscie jak sie pojawi dziewuszka to nie bedzie koniec swiata, po prostu mam takiego czuja i koniec

!!!