reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Dziewuszki, dzięki za rady co do maści i kropelek. U Julka to przeziębienie jest pierwszą taką chorobą w życiu.
Co jeszcze polecacie w dziecięcej apteczce. Niedługo z nim wyjadę i takie niezbędnik chciałabym zabrać - żeby oczywiście nie był potrzebny :-D

maarta mojej Dominice też na odwrót rosły ząbki pierw górne dwójki później jedynki
Teraz jej jakoś w kolejności ząbki wychodzą
Więc nie masz się czym przejmować że Antkowi inaczej rosną nie w kolejności

Nie ma sie co przejmowac,wzne ze kielki wychodza :tak: Franek ma juz komplet.az pani doktorka byla zdziwiona :confused:
najpierw mu wyszly dolne jedynki jak mial 5,5 miesiaca a potem za dwa tygodnie gorne dwojki i wygladal jak wampirek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a potem to juz sie posypalo nawet nie wiem kiedy.....ani razu nie byl marudny przez zeby.nocki super bez pobudek.Cos czuje ze bede pokutowac za tego farta przespane noce w wieku dojrzewania,wypatrujac Dzonsa w oknie......;-)

BUBA to Dominika lepiej wyglądała od Franka
Bo miała dolne jedynki i górną jedynkę i dwójkę z lewej strony.
A wiecie że teraz się pokapowałam że Dominice pierw lewe zęby rosną później dopiero prawe

reklama
W nocy Antos gorączkował, teraz jest juz dobrze, zobaczymy do wieczora. Kataru ani kaszlu nie ma, może to wirus a może zęby:-(

Do góry