Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zeby tego bylo malo ze maks ma angine to jeszcze cala noc latal do kibelka. I rano znow do lekarza i prawdopodobnie przy okazji zlapal jakiegos wirusa.
Normlanie w tym miesiacu byl raz w przedszkolu ale jaka oszczednosc
Dostal lekarstwa i jak narazie od 10 nie bylo kupki.
A u mnie tez cos nie tak bo jak rano zjem antybiotyk to za 15 minut zwymiotuje wszystko co jadlam, wieczorem tak nie mam. Z czego to moze byc? Jak sie jutro nie poprawi to musze isc po nowy antybiotyk
Mma nadzieje ze to juzostatnie chorobska w tym roku.
Niewesoło.
Mam nadzieję, że na święta będziecie wszyscy zdrowi!
Dziwne z tym antybiotykiem. Moja mama po niektórych wymiotuje, ale po każdym połknięciu, a nie tylko o określonej porze. wtedy idzie po inny. Właśnie przy oskrzelach.
Dla mnie to tez dziwne ze tylko rano go wywiotuje i jeszcze ten straszny posmak tego lekarstwa bleeeeeeeeeee. Jutro wezme go w poludnie i zobaczymy czy tez heftne.
woloszki mam nadzieje ze nie bierzesz antybiotyku rano na czczo ... to jedyny powod jaki mi przychodzi do glowy ... poza tym oczywiscie kurujcie sie zeby na swieta byc zdrowym ... irlandiarybcia mam nadzieje ze to nic powaznego ...