reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Rano było dobrze a teraz znów gorączka bidulek mój malutki
Vici - zdrówka dla Victorka.
U nas też kiepsko :-(. Ingunia wczoraj w dzień dostała gorączki i mama podała jej czopek. Wieczorem jeszcze nie pojawiła się gorączka, więc poszła spać bez czopka ale nocka była marudna i gorączki wróciła.
Oczko wygląda okropnie - całe posklejane:sick:.
Na razie śpi ale o 10 idzie z moją mamą do lekarza.
U nas też kiepsko :-(. Ingunia wczoraj w dzień dostała gorączki i mama podała jej czopek. Wieczorem jeszcze nie pojawiła się gorączka, więc poszła spać bez czopka ale nocka była marudna i gorączki wróciła.
Oczko wygląda okropnie - całe posklejane:sick:.
Na razie śpi ale o 10 idzie z moją mamą do lekarza.
biedny Victorek ... mam nadziej ze mu lepiej ....
i dla Inguni tez duzo zdrowka ...
a my bylismy z mala na kontroli bo okazalo sie ze mala wysypalo ... na 99% to uczulenie na antybiotyk ... dostala inny i mam nadzieje ze nie bedzie znowu niespodzianek ... poza tym czuje sie duzo lepiej i nie jest juz marudna ... pewnie pojdzie na krotki spacerek
i dla Inguni tez duzo zdrowka ...
a my bylismy z mala na kontroli bo okazalo sie ze mala wysypalo ... na 99% to uczulenie na antybiotyk ... dostala inny i mam nadzieje ze nie bedzie znowu niespodzianek ... poza tym czuje sie duzo lepiej i nie jest juz marudna ... pewnie pojdzie na krotki spacerek
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici dużo zdrówka dla Victorka
Asiun dla Inguni też dużo zdrówka.
Idzia a Kamilce niech zejdzie to uczulenie i też dużo zdrówka.
Asiun dla Inguni też dużo zdrówka.
Idzia a Kamilce niech zejdzie to uczulenie i też dużo zdrówka.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun to teraz uważajcie na uszko Inguni aby jej mocniej nie przewiało.
DUŻO ZDRÓWKA
DUŻO ZDRÓWKA
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Asiun oj bidulki zdrówka życzymy.U nas poleciał kolejny czopek i mam nadzieję,że do przyjścia lekarza to ostatni.Victor ma 39,7 dzwoniłam do lekarza i przyjedzie do nas jako pierwszych.
reklama
Podziel się: