Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie tego nigdy nie robi
tylko nie wrzucaj do nich zadnych rybek- mojej siostrze wszystkie rybki poobgryzałya ja od dzisaj mam 2 żółwie wodno lądowehmmm zobaczymy jak to bedzie
![]()

Z żółwiami to chyba spoko, bo nie są inwazyjne....bardziej o nie bym się bała, jak dziecko podrośnie, bo mogą mieć ciężko, jak je zacznie po domu ganiaća ja od dzisaj mam 2 żółwie wodno lądowehmmm zobaczymy jak to bedzie
![]()

:-)Beta od początku nie odstępowała małej, mimo, że przecież noworodki sporo płaczą. Spała pod łóżeczkiem albo obok, zaglądała do niego i przy każdej nadarzającej się okazji lizała małą
Wera jak coś zrobi niechcący, to zaraz ją przeprasza: tuli, głaszcze i mówi: "Psiepjasiam Betusiu!"
Z zainteresowaniem obwąchał szpitalne torby i gondolkę, demonstracyjnie omijając wzrokiem i nosem jej zawartość; za to po paru godzinach gdy myślał,że nikogo nie ma w pokoju - byłam na balkonie za zasłoną - wskoczył na nasze łóżko, oparł się przednimi łapami o łóżeczko Młodej i oglądał ją z dziką fascynacją dobre 5 minut;-) A teraz reaguje głównie, jak ona wydaje dźwięki: wczoraj jak pół dnia lulałam ją na rękach, bo była rozmarudzona, co rusz podchodził do nas, zaglądał kto to tak płacze i wąchał ją po główce;-) Generalnie wydaje mi się, że kot jeszcze nei do końca rozpoznał do jakiego gatunku należy młoda i narazie plasuje ją gdzieś między małym kociakiem, a muchami, na które namiętnie poluje