dziecko polozylam, maz w delegacji i mam wieczor dla siebie :-)
w temacie bajek to u nas swinka peppa nie zawodzi nigdy. dzisiaj maz sie wybieral na delegacje i janek juz mu na nogawce plakal ze wychodzi , a jak tylko uslyszal muzyczke z peppy to zaraz przybiegl nie ogladajac sie za tata
puscilam mu teraz przed spaniem to hippa hippa i byl zahipnotyzowany, zaczal tez robic nie nie razem z nimi
tylko ja nienawidze tych komputerowych bajek, sa okropne!! te grafiki, takie przeskalowane te zwierzeta, no nie trawie.... ja bym mu najchetniej kota filemona puszczala, muminki, i inne z naszego dziecinstwa....
w temacie ciuszkow - z "polskich" sklepow u nas od urodzenia kappahl. sa skrojone na jaska, waskie w talii (aylin
) i dosc elastyczne ,do tego nic sie nie mechaci, jakosciowo bodziaki i pizamki sa najlepsze ze wszystkich sieciowek.boskie czapeczki i dresy jednoczesciowe. kupuje glownie na wyprzedazach lub w promocjach 2za1 z karta klienta. uwielbiam ten sklep. moj maz tam kupuje biznesowe ciuchy za to z damskich absolutnie nic mi sie nie podoba.
z allegro glownie uzywki next - uwielbiam sweterki i maja cudne ogrodniczki dla chlopcow. w ogole wszystko maja cudne
ide ogarnac kuchnie
w temacie bajek to u nas swinka peppa nie zawodzi nigdy. dzisiaj maz sie wybieral na delegacje i janek juz mu na nogawce plakal ze wychodzi , a jak tylko uslyszal muzyczke z peppy to zaraz przybiegl nie ogladajac sie za tata

puscilam mu teraz przed spaniem to hippa hippa i byl zahipnotyzowany, zaczal tez robic nie nie razem z nimi
tylko ja nienawidze tych komputerowych bajek, sa okropne!! te grafiki, takie przeskalowane te zwierzeta, no nie trawie.... ja bym mu najchetniej kota filemona puszczala, muminki, i inne z naszego dziecinstwa.... w temacie ciuszkow - z "polskich" sklepow u nas od urodzenia kappahl. sa skrojone na jaska, waskie w talii (aylin
) i dosc elastyczne ,do tego nic sie nie mechaci, jakosciowo bodziaki i pizamki sa najlepsze ze wszystkich sieciowek.boskie czapeczki i dresy jednoczesciowe. kupuje glownie na wyprzedazach lub w promocjach 2za1 z karta klienta. uwielbiam ten sklep. moj maz tam kupuje biznesowe ciuchy za to z damskich absolutnie nic mi sie nie podoba.z allegro glownie uzywki next - uwielbiam sweterki i maja cudne ogrodniczki dla chlopcow. w ogole wszystko maja cudne
ide ogarnac kuchnie
Przynajmniej w wodzie nie marzla, bo ja sie wykapac przy mniej niz 18st temp wody nie odwazylam. A tak na serio to u mnie jest chyba podobna sytuacja jak u Ciebie. Tez na UU a nie chudne, ba, przytylam, mam ok. 15kg do zrzucenia, tarczyce sprawdzilam i bylo idealnie
Jednak zbyt kocham plywac, zeby sobie tej przyjemnosci odmowic i Tobie tez radze sie tak nie przejmowac. Pod woda i tak nic nie widac a ten kawalek do wody to przeciez... pestka ;-)
U nas ksiazeczki dzieciece sa na topie od ok. pierwszych urodzin. Wczesniej uznawal tylko dorosle ksiazki - jego ulubiona byla... historia designu (w meblarstwie i plakacie) :-)
a miała blokadę by gdziekolwiek pójść samej bo panicznie boi się psów. Powiedziała, że jutro sama idzie do szkoły i wraca