reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka a kiedy masz dostac okres ?
kurxcze wiem że to jedyna szansa ale jak sobie pomyśle ile jeszcze miesięcy a może i lat walki przed nami to mi słabo. Zanim ja się dostane na drożność jajowodów bo pewnie też mnie skierują zanim porobimy jakies badania czy może jeszcze będa chcieli pakowac w męża jakieś następne witaminy to potrwa jeszcze ho ho ho i jeszcze troche

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86- 28 październik/......
Waiting4beans - 15 listopad/ 17 cykl starań
Neta81 - 12 grudzień/11 cykl starań
Mitaka - 19 listopad/7 cykl starań
Demsik -26 listopad / 10 cykl starań
Iwu - /13 cykl starań

Ostatnia edycja:
Sory, ze znowu o sobie aleee dzisiaj mam 9 albo 10 dpo czyli @ we wtorek zrobiłam debil testa dzisiaj o godzinie powiedzmy 18 i "coś jest" :angry:
Coś widać - nie tylko biała nicość jak zwykle z tego szoku aż mi ciśnienie skoczyło. Powtórzę pojutrze ale rano, ciekawe.... może jaki test zwalony, ale to ten paskowy to nie wiem..... masakra

mitaka i jak?????? był sikaniec?? trzymam kciuki!

do tabelki można mi dopisać 3-5 grudnia... od jutra zaczynamy tygodniowy maratonik owulacyjny:)

reklama
jestem i ja, przepraszam,że tak długo nie pisałam choć czytałam;)mam ostatnio wiele problemów rodzinnych więc wszystko inne było mniej ważne...bardzo się cieszę mitaka,że może przerwiesz tą złą passę więc dawaj szybko znać:tak:trzymam kciukasy;)
waiting- ciesz się wizytą w klinice, a może jednak okaże się,że dzidzia będzie szybciej niż myślisz;)
netka- przykro mi,że wredna przylazła, a jak samopoczucie???
szyszka i koriander- oby rozpakowywanie się nie trwało u was wielu godzin tylko ciach-ciach i już;)
iwu-ja też mam się wybrać na drożność jajników w grudniu do gin a zabieg nie wiem, ale zobacze, jak z kasą będzie, bo chyba czas gorszy nadchodzi, no ale zobaczymy;)
jeszcze raz wielkie przeproszki za minimalne wizyty, buzka dla Was kochane:tak:

Do góry