reklama
pola.
Fanka BB :)
Ja od wieczora krwawie :-( postaram się w połdnie dostać do mojej lekarki (o ile mnie przyjmie) by usłyszeć wyrok. Zresztą spodziewam się jaki będzie.
Anecznik, o nie
Anecznik, o niemocne to krwawienie jest? trzymam mocno kciuki zeby wszystko było dobrze!
Niestety, dodatkowo plecy mnie bolą jak przy okresie. Mam tylko nadzieję że mnie lekarka przyjmie i nie będę musiała iść jutro prywatnie.
pola.
Musi Cię przyjąć. Czy ona ma w gabinecie USG? Kiedy do niej jedziesz? A jeśli nie będzie chciała / mogła Cie przyjąć to bez wahania jedź na IP!Niestety, dodatkowo plecy mnie bolą jak przy okresie. Mam tylko nadzieję że mnie lekarka przyjmie i nie będę musiała iść jutro prywatnie.
elifit
Moderatorka
Ja od wieczora krwawie :-( postaram się w połdnie dostać do mojej lekarki (o ile mnie przyjmie) by usłyszeć wyrok. Zresztą spodziewam się jaki będzie.
kochana jeszcze nie wszystko stracone! Ja bym nie czekała tylko jechała na IP.
malgorzatkar
ja też bym pojechała na IP, może jeszcze jest szansa
kropka&pączek
annecznik - leć na IP, nie ma co czekać czy ktoś cię przyjmie, tam może z godzinę poczekasz, ale będziesz od razu miała pomoc lekarza. Trzymam kciuki!
reklama
Wieczorem było tylko niegroźne plamienie. Gdybym mogła to bym już była na IP. Niestety muszę czekać do końca pracy :-(
A twoj pracodawca nie zrozumie? Przeciez nie ma na co czekac.