reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
witam wszystkie przyszłe mamusie.... ja również będę rodziła w tym pięknym miesiącu.... przyjmiecie mnie do swojego grona????

Witaj Elza! Rozgość się, gratuluję ciąży. Mam nadzieje, że szybko sie tu zaadaptujesz. ;) ;)

Ps. Mi BB też szwankuje. Dziś chyba coś z serwerem mają.. Post dodaje 5 min. Albo wogle.. Strony to juz wogle wczytują się powolnie.. Ja sie żegnam na dziś, jutro Was nadrobie, bo cholery dostaje na to BB ;)

Ściskam Was mocno kochane!!

EDIT : Małgorzatkar uważaj na siebie kochana!! Odpoczywaj.

dziewczyny, pojechałam po Olę, wszystko było ok, weszłyśmy do domu i nagle zrobiło mi się ciemno przed oczami... nie chlapnęłam, usiadłam i przeszło, ale się przestraszyłam troche,,,

W jednej z ciążowych książek wyczytałam, że teraz czesto możemy mieć zawroty głowy i mogą pojawiać się omdlenia w związku ze zwiększającą się objętością krwi.

W jednej z ciążowych książek wyczytałam, że teraz czesto możemy mieć zawroty głowy i mogą pojawiać się omdlenia w związku ze zwiększającą się objętością krwi.

to fakt :tak:

ja mdlałam przy miesiączce :szok:
w ciąży na razie jest ok, choć czasami też mnie tak zamroczy. to się dzieje podobno spadki cukru - ktoś o tym pisał na forum.

Wyjątkowo dziś późną porą zaglądam, bo mi praca, dentysta, zakupy i Ninka nie pozwoliły wcześniej wpaść.
Bunt 2 latka przerabiałam - moja miała tak, że na wszystko mówiła NIE - A pójdziemy na plac zabaw - NIE!!! - a po chwili zastanowienia - TAK!!! Pomaga "olewanie" i konsekwencja obojga rodziców.
Małgorzatkar - uważaj na siebie
Witam nową Mamę :tak:
A wszystkim chorym zdrówka - nie dawajcie się :tak:
A ja dziś zafundowałam sobie tą mielonkę co za mną chodziła :-D:-D:-D:-D:-D

A ja dziś zafundowałam sobie tą mielonkę co za mną chodziła :-D:-D:-D:-D:-D

No nareszcie!:-D

Witam się chyba jako pierwsza, udało mi się otworzyć oko przed 7, siedzę sobie już z umytymi włosami i po herbatce na rozruch. Zaraz idę suszyć tą moją bujną sierść i się szykować do pracy.. A taką miałam nadzieję, że jednak zaśpię:confused2:

I ja sie wtam przeziebiona poraz 3 wtej ciazy:wściekła/y: wczoraj jak kladlam sie spac to z bolem glowy, plecow I gardla:-(

Milego dnia mamusie :*

reklama
witam,
ja dziś miałam na ang iść pierwszy raz i chyba muszę zadzwonić i w ogóle zrezygnować... Ola wstała niby ok, ale potem jak urządziła płacz i taka dziwna jest... chyba ząb idzie, ale mi szkoda jej... już widać po niej, że zaczyna czuć się lepiej, ale już powinnyśmy siedzieć w samochodzie do żłobka i nie zdążę... we wtorek nie mogłam pojechać, bo nie miałam samochodu i Oli nie miałam jak do żłobka dostarczyć, dziś jej nieswojość, już mi dwa zajecia z 8 przepadły, a jaką mam gwarancję, że we wtorek wszystko będzie ok? to było z grupona, więc jak coś to tylko 80zł pójdzie się bujać...

Do góry