reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Cześć Dziewczyny!
Mnie wczoraj wieczorem tak głowa bloała, że się zastanawiałam, czy ciśnienia nie mam bardzo wysokiego???:no: Nie mam ciśnieniomierza, ale postaram się jak najszybciej zaopatrzyć.
Pępek - przed pierwszą ciążą nie było nawet widać jego dna, wydzedł na wierzch późno, a później wklęsł się :tak: linię miałam, ale jakoś mi nie przeszkadzała :-)
Małgorzatkar - ,śliczny avatarek, poprzedni też mi się podobał :-D:-D
Jagódka - ja mam rok młodszą córkę od twojej, a już mnie mrozi kiedy myślę o szkole, bo u nas dzieci chodzą na 2,5 zmiany!!!!!:szok: Nie wiem jak to będzie :-(
Idę ogarnąć domek i upiec ciasto walentynkowe :-D

Dzień dobry Piąteczkowo :-) i Walentynkowo.

Rano odstawiłam samochód do "zagazowania" więc zostałam skazana na komunikację miejską, ach jak za starych dobrych czasów :D będzie wesoło. Tylko parasola zapomniałam a tu się na deszcz zbiera. Ale to nic.

malgorzatkar - dzień wypełniony obowiązkami. Powodzenia ze wszystkim.

floriana - fajnego masz sąsiada :-p

Undomiel7 - welntynki w łóżku... z mężem..., czyli tak jak powinno być :cool2:

Jeszcze TYLKO 4h i 20min do weekendu!

Witam się i ja :-)

dziś też mi się pospało, wstałam po 10 :-D
humor mi dziś dopisuje, mąż postanowił zrobić mi niespodziankę i zabiera mnie na weekend w góry, więc zaraz biorę się za pakowanie, uwielbiam takie spontany :-D ubolewam tylko nad tym, że nie mogę jeździć na nartach, ale w hotelu jest basen więc będę się pluskać :-D

ka.wo - mnie głowa też często boli, a ciśnienie mam bardzo niskie, więc to chyba uroki ciąży....

anastazi - ja postanowiłam wyjąć kolczyk, wolę nie ryzykować rozciągniętą dziurką, myślę, że po 10 latach tak prędko nie zarośnie

malgorzatkar - mam do Ciebie pytanie, bo wiem, że korzystasz za basen, czy stosujesz po jakieś globułki osłonowe, chroniące przed infekcją?? ostatnio jak byłam u gin to coś wspominał

życzę WAM spokojnego i udanego weekendu :-)

ja pierwszy raz przebilam dziurke jak miałam 13 lat...nosiłam do 18-stki tego kolczyka..potem wyjelam ale po miesiącu już wlozyc spowrotem nie mogłam...
jak poszlam przebic jeszcze raz to kosmetyczka powiedziała ze ciężko będzie przebic to samo miejsce bo jest takie stwardniale już po ostatniej dziurce....ale jakos przebila.....
teraz już wiem ze jak sciagne to już więcej bym nie miała bo 3 raz to już na pewno się nie uda....wiec zostawiam .....:):):):):)a co będzie to będzie....:) wloze potem tylko sam plastikowy sztyft z kulkami i powinno być dobrze:):)

seorise ja tez chodzę na basen i nie stosuję żadnych globulek osłonowych. Biorę ze sobą płyn do higieny intymnej i od razu używam.

Hej Dziewczyny :D
Mnie dalej boli ucho ale tym razem drugie :( Moja położna kazała mi zrobić wymaz z uch i okazało się że mam obcego w uchu hehe tzn bakterie chyba się nazywa PROTEUS hahah jaka nazwa. Powinnam wziąć antybiotyk ale mojego gina nie ma do poniedziałku bo jest na urlopie więc nie wiem jaki antybiotyk mogę wziąć w ciąży no i czekam aż wróci :D
A tak poza tym są WALENTYNKI :D uwielbiam to święto zawsze z mężem cosik robimy a dzisiaj chyba do knajpy wyjdziemy, żeby mieć prawdziwą randkę :D
Gdyby nie to że boli mnie ucho i jadę na apapie to to by był super dzień :D
Buziaki i życzę miłego dnia :):):):):) :*:*:*:*

fajna rybka Jagódko:) ale juz na obiad mialam rybe ;/ chyba powiem zeby wyjsc gdzies do restauracji :p

zdrowia wszystkim :*

Hej Dziewczyny :D
Mnie dalej boli ucho ale tym razem drugie :( Moja położna kazała mi zrobić wymaz z uch i okazało się że mam obcego w uchu hehe tzn bakterie chyba się nazywa PROTEUS hahah jaka nazwa. Powinnam wziąć antybiotyk ale mojego gina nie ma do poniedziałku bo jest na urlopie więc nie wiem jaki antybiotyk mogę wziąć w ciąży no i czekam aż wróci :D
A tak poza tym są WALENTYNKI :D uwielbiam to święto zawsze z mężem cosik robimy a dzisiaj chyba do knajpy wyjdziemy, żeby mieć prawdziwą randkę :D
Gdyby nie to że boli mnie ucho i jadę na apapie to to by był super dzień :D
Buziaki i życzę miłego dnia :):):):):) :*:*:*:*

ja tam aż tak bardzo walentynek nie uwielbiam, ale mam pretekst, żeby iść z M. na taką właśnie randkę. on ostatnio sporo pracuje więc chociaż dziś wieczorem uda się na spokojnie wyjść i spędzić ze sobą trochę czasu bez gotowania, zmywania itd...

współczuję bólu ucha. przed zajściem w ciążę miałam zapalenie ucha i nic nie słyszałam chyba przez miesiąc :szok: antybiotyk też długo brałam, ale może w ciąży dostaniesz coś co szybciej przyniesie Ci ulgę :)

reklama
Do góry