reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Ewa, to coś mi umknelo, a ile mialas cukier? I glukomert masz?
Ja mam coś koło 8-9 na plusie
Ja mam coś koło 8-9 na plusie
mam cukier po 2h glukozy 75 g 142.... male przekroczenie ale jednak jest i lekarz kazal zero slodyczy i stosowac sie do diety 
apropo gardła to moj bol jest dzis nie do wytrzymania;/ ciągle płukam solą i nic;/ wrrrrrrrrrrr co to krąży w tym powietrzu;/
apropo gardła to moj bol jest dzis nie do wytrzymania;/ ciągle płukam solą i nic;/ wrrrrrrrrrrr co to krąży w tym powietrzu;/
Ostatnia edycja:
Jolcia1984
Aktywna w BB
Ja mam ok 6kg na plusie, tyle miałam do porodu w ciąży z Olą:-):-) Ja tam się nie ograniczam, jem na co mam ochotę, ale jestem jeszcze przed badaniem glukozy
Chyba większość wagi to brzuch,piersi i twarz

s.michalina
Bellinea - fakt, tempo mieliśmy niezłe, schodzilismy poza szlakiem pod wyciągiem. Stromo ale szybko.
Makotko- mam nadzieje że w końcu ci przejdzie bo będziesz fatalnie tą ciążę wspominać.
Minisia- mam nadzieję że się wypogodzi.
Przybieramy na wadze bo nasze ptysie rosną i tyją : )
Chyba więcej dziewczyn brakuje, może nie mają czasu na forum.
Makotko- mam nadzieje że w końcu ci przejdzie bo będziesz fatalnie tą ciążę wspominać.
Minisia- mam nadzieję że się wypogodzi.
Przybieramy na wadze bo nasze ptysie rosną i tyją : )
Chyba więcej dziewczyn brakuje, może nie mają czasu na forum.
malgorzatkar
wróciłam od fryzjera, zadowolona jestem
w końcu jak człowiek wyglądam 
Ewa, ale byłaś u diabetologa? masz glukometr? bo wiesz, ta dieta to nie zero słodyczy, niektórym cukier skacze na śniadanie nawet po pieczywie chrupkim, a u innych nawet po pszennym jest ok.. mi chyba po pomidorach skacze (testuję nadal), gdzie warzywa w wersji na surowo nie są zabronione
Ewa, ale byłaś u diabetologa? masz glukometr? bo wiesz, ta dieta to nie zero słodyczy, niektórym cukier skacze na śniadanie nawet po pieczywie chrupkim, a u innych nawet po pszennym jest ok.. mi chyba po pomidorach skacze (testuję nadal), gdzie warzywa w wersji na surowo nie są zabronione
cześć mamuśki 
ja dopiero zjadłam śniadanie, nockę miałam z głowy, więc musiałam odespać, najpierw nie mogłam zasnąć ,a potem się budziłam co godzinę na siku
wczoraj pisałam o wizycie w Smyku i tak się cieszyłam bo kupiłam buciki dla małej, były przecenione na 15zł, a przy kasie zapłaciłam jeszcze mniej , bo 7zł
co się okazało dwa butki są prawe :-)
u mnie 5,5 kg na plusie, ale waże się zawsze rano jak wstaję, więc wieczorem jest więcej, jak narazie przybieram kg na miesiąc, ale pewnie teraz waga ruszy.....
wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę

ja dopiero zjadłam śniadanie, nockę miałam z głowy, więc musiałam odespać, najpierw nie mogłam zasnąć ,a potem się budziłam co godzinę na siku

wczoraj pisałam o wizycie w Smyku i tak się cieszyłam bo kupiłam buciki dla małej, były przecenione na 15zł, a przy kasie zapłaciłam jeszcze mniej , bo 7zł

u mnie 5,5 kg na plusie, ale waże się zawsze rano jak wstaję, więc wieczorem jest więcej, jak narazie przybieram kg na miesiąc, ale pewnie teraz waga ruszy.....
wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę

haust
Cześć dziewvczynki :-) Zaczęliśmy remont i na dodatek Mati chory. Przez tydzień nie będzie mnie tu za często, bo mąż coś z kablem od internetu będzie kombinował.... Mam nadzieję, że później będę w stanie Was nadrobić :-)
Trzymajcie się cieplutko, nie chorujcie i dbajcie o siebie :-) Paaaaa :-)
Trzymajcie się cieplutko, nie chorujcie i dbajcie o siebie :-) Paaaaa :-)
reklama
emyly
CZeść.
Widzę chorobowo trochę, zatem szybkiego powrotu do zdrówka dziewczyny
U nas też średnio, Igor z gorączką i glutami, jak do jutra nie przejdzie to wybierzemy sie do lekarza. No a przez katar kilka ostatnich nocek średnich :/ Chyba szybo nie uda się odespać
Mdłości też ostatio miewam, także dołącze go grupy
u mnie popołudniami. Mam nadzieję, że ie będą sie ciągły do końcA ciąży.
Murzynka z polewą czekoladową bym zjadła, mmm, chya trzeba będzie skoczyć do sklepu po coś słodkiego
Do dziewczyn z Warszawy - czy któraś z Was mieszka bądź bywa w okolicach stadionu narodowego??
Widzę chorobowo trochę, zatem szybkiego powrotu do zdrówka dziewczyny
U nas też średnio, Igor z gorączką i glutami, jak do jutra nie przejdzie to wybierzemy sie do lekarza. No a przez katar kilka ostatnich nocek średnich :/ Chyba szybo nie uda się odespać
Mdłości też ostatio miewam, także dołącze go grupy
Murzynka z polewą czekoladową bym zjadła, mmm, chya trzeba będzie skoczyć do sklepu po coś słodkiego
Do dziewczyn z Warszawy - czy któraś z Was mieszka bądź bywa w okolicach stadionu narodowego??