reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
mam cukier po 2h glukozy 75 g 142.... male przekroczenie ale jednak jest i lekarz kazal zero slodyczy i stosowac sie do diety :(

apropo gardła to moj bol jest dzis nie do wytrzymania;/ ciągle płukam solą i nic;/ wrrrrrrrrrrr co to krąży w tym powietrzu;/

Ostatnia edycja:
Ja mam juz 9,5 kg na plusie! Wszystko mi poszło w brzuch i w cycki bo mam wrażenie ze reszta ciała wyglada ok. Zawsze byłam szczupła i pewnie dlatego czuje sie teraz taka ociężała.

Ja mam ok 6kg na plusie, tyle miałam do porodu w ciąży z Olą:-):-) Ja tam się nie ograniczam, jem na co mam ochotę, ale jestem jeszcze przed badaniem glukozy:-p Chyba większość wagi to brzuch,piersi i twarz:-D

Bellinea - fakt, tempo mieliśmy niezłe, schodzilismy poza szlakiem pod wyciągiem. Stromo ale szybko.

Makotko- mam nadzieje że w końcu ci przejdzie bo będziesz fatalnie tą ciążę wspominać.

Minisia- mam nadzieję że się wypogodzi.

Przybieramy na wadze bo nasze ptysie rosną i tyją : )

Chyba więcej dziewczyn brakuje, może nie mają czasu na forum.

wróciłam od fryzjera, zadowolona jestem :D w końcu jak człowiek wyglądam :D

Ewa, ale byłaś u diabetologa? masz glukometr? bo wiesz, ta dieta to nie zero słodyczy, niektórym cukier skacze na śniadanie nawet po pieczywie chrupkim, a u innych nawet po pszennym jest ok.. mi chyba po pomidorach skacze (testuję nadal), gdzie warzywa w wersji na surowo nie są zabronione

cześć mamuśki :-D

ja dopiero zjadłam śniadanie, nockę miałam z głowy, więc musiałam odespać, najpierw nie mogłam zasnąć ,a potem się budziłam co godzinę na siku :crazy:

wczoraj pisałam o wizycie w Smyku i tak się cieszyłam bo kupiłam buciki dla małej, były przecenione na 15zł, a przy kasie zapłaciłam jeszcze mniej , bo 7zł :-D co się okazało dwa butki są prawe :-)

u mnie 5,5 kg na plusie, ale waże się zawsze rano jak wstaję, więc wieczorem jest więcej, jak narazie przybieram kg na miesiąc, ale pewnie teraz waga ruszy.....

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę :tak:

Cześć dziewvczynki :-) Zaczęliśmy remont i na dodatek Mati chory. Przez tydzień nie będzie mnie tu za często, bo mąż coś z kablem od internetu będzie kombinował.... Mam nadzieję, że później będę w stanie Was nadrobić :-)

Trzymajcie się cieplutko, nie chorujcie i dbajcie o siebie :-) Paaaaa :-)

reklama
CZeść.
Widzę chorobowo trochę, zatem szybkiego powrotu do zdrówka dziewczyny :)
U nas też średnio, Igor z gorączką i glutami, jak do jutra nie przejdzie to wybierzemy sie do lekarza. No a przez katar kilka ostatnich nocek średnich :/ Chyba szybo nie uda się odespać
Mdłości też ostatio miewam, także dołącze go grupy :) u mnie popołudniami. Mam nadzieję, że ie będą sie ciągły do końcA ciąży.
Murzynka z polewą czekoladową bym zjadła, mmm, chya trzeba będzie skoczyć do sklepu po coś słodkiego :)
Do dziewczyn z Warszawy - czy któraś z Was mieszka bądź bywa w okolicach stadionu narodowego??

Do góry