hej niedzielnie!!!
pola też zaciągnęłam ostatnio męża do McDonalda na lody, a nie miałam siły wysiąść z auta to kupiliśmy w mcdrivie. najbardziej lubię zwykle z podwójna polewą czekoladową, jedną na dole, lód i jedna na górze.. mniam mniam
nie mozna miec pomalowanych paznokci, szczególnie jeśli idzie się na cc. na sali operacyjnej nie wolno tez mieć biżuterii.
torbę mam zamiar właśnie pakować w poniedziałek! i chcę iść zwiedzać szpitale. nie wiem gdzie są izby przyjęć, więc poszukam. i sie musze dowiedzieć czy to prawda co wyczytałam na necie. w szpitalach dla dziecka trzeba przynieść tylko pampersy i chusteczki. a w klinice trzeba przynieść dodatkowo górę ciuszków (jak policzyłam to wyszło ze 6 zestawów), rożek, kocyk 10 pieluch tetrowych, itd.. ale nie wiem czy to prawda, to było na stronie parenting.pl nie chcę tego brać, bo potem znów trzeba prać zaraz po szpitalu.
dzis fajnie. troszkę sie ochłodziło. i byliśmy na spacerze, za wiele nie przeszłam, ale w cieniu fajnie.
milego popołudnia!
ja zaraz będę wsuwać spagety oraz kupiłam sobie piwo Bawaria pszeniczne bezalkoh.
Tusiaczek a spadenki na gumce? że teraz też weszłaś? własnie widziałam fajne w hm..ale chyba 60zł kosztowaly. w pepco moze tansze.. nie mam w czymw domu chodzic. do ludzi chodzę w kiecce. a do pepco i tak chciałam sie wybrac kupic pajace jeszcze.