U
użytkownik 902
Gość
Hubson są jakieś fajne torby w biedronce? nie mam kasy na porządną...
Pisałam ostatnio o tych torbach. Znośne, za 36,99. Wydają się bardzo pojemne, pewnie i mamę i dziecko pomieszczą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wiemjakplisy wygladaja bo sama je mamPasują firanki do połowy okna...
Kiedyś tak miałam w kuchni, ale przy odświeżaniu zmieniłam na plisy. Na codzień wyglądają na zazdroski tzn są rozłożone do 1/3 wysokości okna, a jak zachodzi potrzeba rozciągam je na całe okno.
znalazłam zdjęcie mojego okna, tu specjalnie są porozciągane na rózne wysokości, bo koleżance pokazywałam na czym polegają plisy.
Zobacz załącznik 626059
czekam na relacje z wizyty bomam podobne dolegliwosci..Dzięki za wpisy odnośnie tej cholestazy. Makota nie martw się tu właśnie nie chodzi o swędzenie tam gdzie skóra się rozciąga (piersi, brzuch itd) także nie martw się. U mnie niestety swędzi wszystko raz lepiej jest raz gorzej, wieczorem swędziały mnie stopy, ogólnie mam problem z całymi nogami rękami i plecami. Głowa też czasem zaswędzi i mam naprawdę obawy że to to :-(. No ale tak jak pisałam jutro mam położną pozatym dzisiaj święto w uk wytrzymam ten jeden dzień. Mam nadzieję, że się mną przejmie i zleci te badania. Wolałabym wiedzieć czy coś mi jest.)![]()
a moj maz czasami sam zaczyna udawac ze plazce a Ola wtedy 'tato Ty nie placz bo ja plazce'ka.wo;10738423]Katka - wg mnie najlepiej pomaga jak się dziecko oleje i samo się uspokoi, mój mąż jeszcze mówi N. żeby darła się głośniej i to też zwykle działa, ale ona ma 4 lata
Często jest tak, że dziecko jest niegrzeczne i nagle nabywa jakąś umiejętność np. wymawianie "r", wasze też tak mają?
tez ma4 lata juz\po pierwszej ciazy (mimo dbania)mialam sporo ubytkow ale tak jakpiszesz zeby zostaly wyleczone a nie wyrwaneMałgorzatka, burza spowodowała paraliż miasta. Mąż jeszcze z pracy nie wrócił, bo po 30min prób wydostania się z garażu wrócił do biura i teraz dopiero wraca.
Co do zębów dziewczyny, zawodowo się nimi zajmuję i mogę określić co jest efektem zaniedbania czy ew wcześniejszego kiepskiego leczenia, a co ew mogło powstać nowego.
Ciąża i karmienie na pewno osłabiają organizm, ale nie powodują, przy w miarę racjonalnej diecie, takiego spustoszenia żeby same korzenie zostały.![]()

ja wczoraj mialam identyczne objawyU mnie też jakoś nie najlepiej:/ Pomijając to napadowe swędzenie, to zaczęłam się jakoś źle czuć teraz wieczorem. Mam napady gorąca i dreszcze i jakoś tak mi niedobrze i ciężko :/:/ Mam nadzieję, że nic poważnego mi się nie dzieje.![]()

mam nazdieje ze to nic powaznego....Agulam a te mrowienia nie mogą być spowodowane właśnie tym że macica się juz zaczyna obniżać i po prostu uciska Ci żyłę głównąmyślę że nie powinnaś się aż tak tym denerwować końcówka w końcu została
ja wczoraj prawie odleciałam o też tak jakoś dziwnie się poczułam
D
najprawdopodobniej w następnym tygodniu pojawi się na świecie nasza maleńka córeczkajuż zastrzyki na płucka działają.
najprawdopodobniej w następnym tygodniu pojawi się na świecie nasza maleńka córeczkajuż zastrzyki na płucka działają.