reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Magnii, super, ze T.tak sobie radzi!!! :) Jak opisywałas Tomcia to miałam wrazenie, ze piszesz o moim Piotrusiu czasami...to samo z ipadem i youtube i chyba niestety tez Botalla bedziemy musieli zamykac...pozdrowienia ciepłe dla Was!

reklama
Magnii - wszystkiego co najlepsze dla Tomaszka I szybkiego powrotu do 100% sprawnosci!!!! Super zabawek I samych pieknych dni.

Hatszept - Piter juz tez niedlugo skonczy 2 latka.
My robimy urodzinki dopiero 14, bo nas ubiegl z zaproszeniem kuzyn Kuby I Patryk robi party dla dzieci 7-mego.

Magni super ze sie odezwalas i takie dobre wiesci, najlepszego dla Tomka!!!

Aylin dobrze ze tysia zdrowieje

U nas sie akcje zazdrosci zaczynaja... Dzis rano w lozku zaczal kopac w kierunku franka a jak mu nie pozwolilam to walil glowa w sciane. A pozniej zlosliwie wylal wode na lozko...

Od wczoraj od poludnia karmie tylko cyckiem:) nocka be z dokarmiania, co 2h pobudka ale co tam... Licze ze nabierzemy wprawy i bedzie coraz lepiej

Dziewczyny ja tak na szybko, żyjemy ale ja ledwo chodzę, mała od poniedziałku zbuntowała się na swoje łóżeczko i nie chce w nim spać co chwilę ląduje u nas w łóżku i kończy się to tym że mój K idzie na dół spać, ja od 3 nocy ledwo żyję, Niuśka tak się przewracała i gadała przez sen, że ja nie wyrabiam z nią już, dziś w nocy dostałam białej gorączki z nerwów. Do tego mała dostała wczoraj takiej biegunki, że chyba w dzień zużyłyśmy z 20 pieluch, na szczęście dupka oki. Nafaszerowałam ją sokiem swonskim z jagód, i pani w aptece dała mi coś takiego jak ENTEROL 250 2x dziennie po 1 saszetce do picia czy mleka. Dziś już lepiej były 2 kupy jedna w miarę normalna druga troszkę gorsza. Mam nadzieję że się to uspokoi już.

później może uda mi się trochę Was nadrobić :-:)-:)-(

Wróciłam;-) W pn postaram się was poczytać, bo póki co wyjazd po psa, pranie, sprzątanie itp.

Pola pojechała zakatarzona, a rano w Turcji obudziła się zdrowa jakby nigdy nic. Zero rewolucji żołądkowych, jedliśmy wszystko, nawet na mieście podczas zwiedzania. Kąpała się codziennie w wannie pełnej wody, zęby też myła kranówą więc chyba coś się pozmieniało tam, bo nie słyszałam, żeby ktoś miał jakieś problemy;). Dziecko anioł, idealny na wycieczki:p Słoiki przydały się na zwiedzanie, bo wynajmowaliśmy auto i od rana do wieczora kursowaliśmy po Turcji, a ona cały dzień w tym słońcu dzielnie wszystko zwiedzała, podziwiała i szalała zadowolona;) Hotel polecam dla rodzin z dziećmi. Plaża należąca do hotelu liczy sobie 1km i wzdłuż ciągnie się nowo otwarty aquapark, tyle zjeżdżalni gigantów i baseników dla dzieci z wodnymi placami zabaw że wszystkich nie zaliczyliśmy (na necie nie mają jeszcze w ogóle z tego zdjęć). Plaża piaszczysta, przy zejściu do wody kamyki, ale kilka miejsc, że sam piasek również w wodzie. Dyskoteki, przestawienia codziennie coś wieczorem dla dzieci. Mini klub świetny, Pola chodziła malować rękoma i stopami na wielkim prześcieradle, czy tworzyć z dziećmi rzeźby z piasku na plaży. Ogólnie żadnych wad, jedziemy tam za rok;-) A i co ważne mimo dużej liczby ludzi zawsze są wolne leżaki czy to koło basenu czy na plaży. Nie leży się jeden na drugim (raz tak trafiliśmy) tylko każdy gdzie chce i w większości wokół nas nikogo nie było. Pewnie wynika to z ogromnej rozciągłości terenu. To tak w skrócie:p

Gratki dla Josie!

Od jutro wieczora zacznę was nadrabiać bo się stęskniłam, a tam nie miałam czasu na neta:D

Ostatnia edycja:
kasiek w Turcji nie ma takiego czegoś jak problemy żołądkowe znaczy ja w mojej 15 letniej karierze w turystyce się z tym nie spotkałam ani u mnie ani u moich klientów chyba, że trafisz na nieświeże jedzenie na mieście :-)
fajnie że już jesteś z nami i że Polka zdrowa :-):-)

Kasiek witaj:)
Alijenka u nas tez tak bylo jak raz pozwolilam ze mna spac bo maz w delegacji to pozniej tydzien placzu i skomlenia... Juz nie pozwalam wiecej na spanie razem chociaz lubie. No ale twraz z frankiem to juz bym sie bala, janek ma powiedziane ze dopiero jak
Sie jasno zrobi to moze do nas prZyjsc i jakos to zrozumial :)

agaundpestka i andzia dzięki za pamięć o mnie, dopiero dziś w nocy wróciliśmy i padam na ryj...

mangi super wieści, oby było już tylko lepiej! Najlepszego dla Tomeczka;-)

alijenka może górne piątki jej idą czy już wyszły? Ogród skończony? Widzisz, to samo mówił ten z biura podróży, a ja na necie naczytałam się pierdół o srakach i pierwsze trzy dni panikowałam, a w tym czasie było u wszystkich zatwardzenie:DDDD

josie hahaha jak ja swojemu mówię, że P powinna spać w swoim pokoju to jakbym była największą zołzą;D On absolutnie na to nie pozwala, ale tez póki co nie naciskam, bo moja nie wierci się w nocy. Jak uśnie, tak rano wstaje;-) I gratki karmienia cycusiem!

To tak w między czasie. No i zajrzę tu dopiero jutro wieczorkiem i wtedy zerknę na jedno oko o czym pisałyście, bo nadrobić się nie da. Coś ważnego mnie ominęło?

reklama
I doopa z jutrzejszego wypadu nici:-( przyjeżdża K. kuzyn z rodziną i zostają do jutra. Z jednej strony fajnie ale już się nastawiłam na tą wycieczkę.

Niespodzianka ale T. ładnie truchta:tak: D. jak jest tylko ze mną to też ładnie idzie ale jak już jest K. to od razu chce na rączki do tatusia

Aga jak prace na działce? Ja dziś trawę kosiłam bo już wielka urosła

Andzia dokładnie, lepiej się na razie powstrzymać od odwoedzin u siostry.

Sunshine bawdzie się dobrze na dniu dziecka:tak:

Aylin dobrze, że Tyś już przechodzi i wynikie oki

Magnii witaj :) powodzenia w dalszej rehabilitacji, oby Tomcio doszedł do pełnej sprawności:tak: I wszystkiego najlepszego dla Niego

Josie super, że już bez dokarmiania. Co do zazdrości to musisz jak najwięcej czasu poświęcać Jaśkowi ( wiem,łatwo pisać) ale on musi się czuć ważny. U nas jest duża różnica a O. nie raz mówiła "tak, teraz to tylko Damian i Damian"

Alijenka oby biegunka całkiem przeszła. D. śpi w swoim łóżeczku i wyjątkami są tylko choroby gdy pozwalamy by spał z nami

Kasiek super, że Pola zdrowa. Może jakieś fotki z wakacji???

Do góry