graza06
Fanka BB :)
My ochrzciliśmy K-ka w szpitalu, chrztu udzielił ojciec franciszkanin moi teściowie byli jako chrzestni w zastępstwie a w trakcie dołączyli do nas moi rodzice, emocje były ogromne, prawie cały obrzęd przepłakałam. Zdałam sobie sprawę że pomimo iż wiem na czym ma polegać operacja to gdzieś z tyłu głowy kotłowała się myśl że to jest operacja, która może się różnie skończyć. Teraz będziemy mieć dopełnienie chrztu z chrzestnymi.
Zapomniałam napisać news dnia Karolek w ciągu 14 dni przybrał 1100g. Od narodzin (4040g) do pobytu w szpitalu (4300g) w ciągu 3 tygodni przybrał tylko 300g po czym spadł. Teraz nadrabia straty dodam że jak się urodził miał 61 cm
Sama nie wiem czy to dobrze że tyle przybrał ale jak nie przybierał było źle jak przybiera znów człowiek się zastanawia czy Wy też tak analizujecie wszystko?
Zapomniałam napisać news dnia Karolek w ciągu 14 dni przybrał 1100g. Od narodzin (4040g) do pobytu w szpitalu (4300g) w ciągu 3 tygodni przybrał tylko 300g po czym spadł. Teraz nadrabia straty dodam że jak się urodził miał 61 cm
Ostatnia edycja: