reklama
Missis ja przez te 4 dni strasznie za mikim tesknilam. A jak wrocilismy do domu to on mi sie taki duzy wydawal
ale bardzo mu sie braciszek spodobal
a polez sobie polez 
Gosiula85 witaj i rozgosc sie
Mamuska ja mialam z mlodszym termin wg usg na 21.12 .2012 a mlody wylazl 12.12.2012
Kasia8437 ale cudne psiska
Wlasnie musialam mikiemu odciac kawalek biszkopta bo on juz chce kacperkowego placka
no i jak tu dziecku nie dac
len mnie zlapal :x
Gosiula85 witaj i rozgosc sie
Mamuska ja mialam z mlodszym termin wg usg na 21.12 .2012 a mlody wylazl 12.12.2012
Kasia8437 ale cudne psiska
Wlasnie musialam mikiemu odciac kawalek biszkopta bo on juz chce kacperkowego placka
Dziekuje za mile powitanie
Mamuska ja mialam termin na 04.01 ale lekarz mowila mi ze mam sie nastawic ze urodze w grudniu, jak mialam wizyte dzien przed Wigilia to dziwila sie ze jeszcze chodze z brzuszkiem
Ja bardzo sie nastawilam ze chce urodzic w styczniu i.. dotrwalam do 10.01
Kasia ale Twoja praca jest bezpieczna? Nie ma zadnego zagrozenia? bo kojarze ze pracujsz w kopalni? i chyba bardzo wczesnie zaczynasz prace?
Mamuska ja mialam termin na 04.01 ale lekarz mowila mi ze mam sie nastawic ze urodze w grudniu, jak mialam wizyte dzien przed Wigilia to dziwila sie ze jeszcze chodze z brzuszkiem
Kasia ale Twoja praca jest bezpieczna? Nie ma zadnego zagrozenia? bo kojarze ze pracujsz w kopalni? i chyba bardzo wczesnie zaczynasz prace?
Uch... nadrobiłam Was!
agawera super, że wizyta udana! A to już było te prenatalne usg?
Może będzie mniejsza dzidzia
Mi całą poprzednią ciążę syn wychodził na usg o tydz mniejszy, tydz też przenosiłam, ale w związku z tym, że zawsze był mniejszy byłam nastawiona na małe dziecko, a tu 4020![]()
gosia trzymam mocno kciuki i czekamy na inf!
malutkans przywyczai się, większość dzieci przeżywa rozstanie na początku.
malgos no to słabo...Mam nadzieję, że nie będą się powtarzać te "ataki"...
koronka ja zawsze [rzy przeziębieniach - czosnek, przeważnie na chleb z masłem, dużo soli i da się zjeśćZawsze myślałam, że jeszcze miód, ale ostatnio któras z dziewczyn pisała, że podobno podrażnia gardło, więc nei wiem...
i chyba tantum vrde można
mamaAniapodpytaj tej farmaceutki, a jak Ci ie przejdzie przez dwa dni to leć do lekarza...
MałaZosia pewnie i trochę sie też wyriesz![]()
a to w szkole koledzy nie mówią, ze Mikołaj nie istnieje? Czy też jeszcze wierzą?
a prezent rodzicom świetny zrobiłaś hehe
ciasteczko noo niestety one drogie są...Może ktoś z rodziny będzie chciał sie zrzucić?
O fajnie, że piszesz, że Mała lubi ten rowerek, mam nadzieję, że i Antek polubiNasze dzieciaki są z jednego roku, prawda? Tylko Twoja córa ze stycznia, a mój z grudnia?
GingerBaby, Alkmena oo fajniea skąd dokładnie? Ja w Legionowie mieszkam.
Ja rodziłam na Inflanckiej
Alkmena oo a ja bym barszczu zjadła
GingerBaby a jaki model wózka kupiliście?
kasia ja startowałam z 53kg, przytyłam 25...Masakra...a wcale się nie obrzerałam (no może czasem chęć na słodkości miałam). Teraz startuję z 58kg (5 mi zostało po poprzedniej ciąży jeszcze) i przytyłam chyba 2 teraz...
martyna mi też w uda poszło! a po ciaży bym chciała 51! Bardzo dobrze się czuła z tą wagą..
A Nela dużo Ci choruje? I oddycha nosem czy buzią?
no ten właśnie drewniany jest, tylko koła można zamieniać
o taki Drewniany rowerek biegowy 2w1 od 1 roku (4778106806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lekarz nic nie mówił o badaniach prenatalne moze dlatego ze mam teraz 29 lat w marcu 30
na wizycie mówił zmartwił sie moim cisnienie 90/60 mam jakos podwyższyć jakies propozycje ?
Alkmena
mama 2007 i 2015
11.12 idę do kardiologa i ginekologa... może wezmę sobie zwolnienie do świąt... popracuję 29 i 30 grudnia, potem do 16 stycznia, potem 2 tyg. urlopu i od lutego zwolnienie... już mi się nie chce chodzić do pracy
malgos - one nazywają się Tabletki uspokajające, opak. 90tabl. ok.15zł
mamuska - tym ślubem to chyba nie ma co się martwić na zapas - nikt chyba nie będzie wymagał od kobiety w 9 miesiącu aby szła na ślub albo wesele... chyba, ze będziesz się doskonale czuła i znajdziesz coś szałowego
koga - ja rodzinie powiedziałam w 12tyg a dyrektorowi we wtorek po USG :-) nie musisz się śpieszyć
Gingerbaby - ja uwielbiam żółty lenor Summer
od dobrych kilku lat używamy
MałaZosia - my jedziemy jutro na 12.30 do kina... już się nie mogę doczekać
kefir.... mhm... tez miałam go dziś pić ale chyba za bardzo się sfermentował w szufladzie w pracy bo o nim zapomniałam wczoraj
Gosiula - witaj
agawera - ciśnienie - pozazdrościć
chętnie bym się zamieniła... pij kawę
kilka dziennie 

malgos - one nazywają się Tabletki uspokajające, opak. 90tabl. ok.15zł
mamuska - tym ślubem to chyba nie ma co się martwić na zapas - nikt chyba nie będzie wymagał od kobiety w 9 miesiącu aby szła na ślub albo wesele... chyba, ze będziesz się doskonale czuła i znajdziesz coś szałowego
koga - ja rodzinie powiedziałam w 12tyg a dyrektorowi we wtorek po USG :-) nie musisz się śpieszyć

Gingerbaby - ja uwielbiam żółty lenor Summer
MałaZosia - my jedziemy jutro na 12.30 do kina... już się nie mogę doczekać

kefir.... mhm... tez miałam go dziś pić ale chyba za bardzo się sfermentował w szufladzie w pracy bo o nim zapomniałam wczoraj

Gosiula - witaj

agawera - ciśnienie - pozazdrościć

chyba nie na nic nie mam siły szybko sie mecze i ciagle bym spała
czy w ciazy robili wam cytologie ? mi zrobic a ze panikuje jak widze jakas krewke na bieliznie to i tym razem tez tylko ze mysle ze to po badaniu , nastepna wizyta 17.12
czy w ciazy robili wam cytologie ? mi zrobic a ze panikuje jak widze jakas krewke na bieliznie to i tym razem tez tylko ze mysle ze to po badaniu , nastepna wizyta 17.12
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Alkmena ni na dana chwile to nie wyobrazam sobie nie isc
zbyt bliska rodzina!
Agawera ja mialam w ppprzedniej ciazy i.tez plamilam troche, a dr uprzwdzila tak moze byc, ze to z.szyjki po pobraniu.
A cisnienie.tez mm czesto niskie, ale nigdy lekarz nic nie mowil...
Wypij kaweke, podenerwuj sie na meza
Gosiula noo to ladnue wytrwalas!
Agawera ja mialam w ppprzedniej ciazy i.tez plamilam troche, a dr uprzwdzila tak moze byc, ze to z.szyjki po pobraniu.
A cisnienie.tez mm czesto niskie, ale nigdy lekarz nic nie mowil...
Wypij kaweke, podenerwuj sie na meza
Gosiula noo to ladnue wytrwalas!
Ostatnia edycja:
Gosiula85 zero zagrożenia, spokojna praca, tylko dużo śmiechu
a to ze na 6 rano to już się przyzwyczaiłam, dla mnie żaden problem

Agawera wykorzystaj faceta, zaraz Ci ciśnienie podskoczy i to w jaki przyjemny sposób
Agawera wykorzystaj faceta, zaraz Ci ciśnienie podskoczy i to w jaki przyjemny sposób
reklama