reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2015

Mi cały czas wychodzi termin na 6.02, ale mąż mówi że wyjdzie wcześniej, gdzieś w połowie stycznia. Fajnie by było, bo już powoli mam dość tej całej ciąży....
No właśnie ponoć najlepsza metoda na wywołanie porodu to seks na akord:p

reklama
u mnie przy Ali wywołałam poród 2 godzinnym spacerem lodami i 3 krotnym wejściem i zejściem na 3 piętro:-D tak zrobiłam w niedzielę pod wieczór a rano mała była na świecie ( o 9:25):-D

Drago, Maagsiaa zdrowka dla Waszych coreczek :tak: inhalator fajna rzecz choć mój mnie wkurza bo strasznie buczy.

A ją głupia ostatnio lepiej się czułam to przedobrzylam ze spacerami po sklepach i leze na sofie bo mnie wszystko boli.:no: Nic tylko na klapsa zsluguje bo inaczej wbije się w kolejkę porodowa jako pierwsza. U mnie termin z om 20 styczen a usg 13tc 12 luty... teraz dystans się skrócił do 2 tyg więc albo urodze wcześniej albo mega klucha będzie :-D

Na obiad nie mam siły więc zdalam się na mrożoną fasolke po bretonsku.

Po świętach wezmę się za robienie zapasów zamrazalkowych żeby było w razie coś po porodzie :tak:

Drago moj tez ciagle drze gebe podczas inhalacji. "Mamaaaa juuuuuuuuuz" a mija ledwie minuta

najlepsze wchłanianie jest przy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeee itp. :) OLka tez pyta co chwile... uwielbia wprowadzac mnie tym w stan totalnej irytacji :-)

Mnie czesto zagonienie gnoja do inhalacji zajmuje kilka godzin. I dojdzie do pokoju dopiero jak jestem bordowa i morde dre grozac zabraniem konsoli, konsolki telewizji i mojegp telefonu. Ma sie te sile persfazji...

A w ogole dzisiaj mialam poprasowac sterte.. i chyba sie dzisiaj nie wezme....
Chociaz maly sie ladnie bawi to mozeeeee....
Mala mi bardzo glowka uciska w dole, pcha sie cholernica

reklama
Do góry