reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

kupie Dorotce jablko z melisa - brzmi smacznie, a i mama czasami sprobuje :-)

rozumiem, ze kaszke dajecie jako jeden z mlecznych posilkow - ile kaszki robi sie na jeden posilek? my jeszcze nie probowalysmy tego przysmaku :-)

reklama
Agutko wiem jak się martwisz bo Milenka tez swego czasu malutko piła mleczka, a herbatki i soczków wogóle :no::zawstydzona/y: Całuski dla Zuzi !! :tak:

Jak wiesz daję jej w tej chwili mleczko o którym pisałam i po prostu obłęd. Mała wypija nawet 170 ml podczas gdy piła NAN wypijała 120 i to czasem przez pół dnia "za nią chodziłam" ze łzami w oczach bo nie chciała kompletnie jeść.:zawstydzona/y: Teraz nie mam tego problemu, a Milenka czasem jak się zasssie do butli to tylko wicher :-D Teraz też stałym posiłkiem jest u nas kaszka ok 12.00.
Wczoraj właśnie kupiliśmy kaszkę z Hippa jabłko vanilia produkty Dzisiaj ją wypróbujemy :-)

No jabłko z wanilią brzmi pysznie:-p :tak: , tylko, że ja nigdzie w sklapach na tym moim zadupiu nie widziałam kaszek z Hippa:no: :-(

:-D RENEE , NO TO WYBIERZ SIĘ DO MIASTA;-) U MNIE TEŻ NIE W KAŻDYM SKLEPIE TAKIE PRODUKTY MOŻNA KUPIĆ, RACZEJ W MARKETACH KUPUJĘ , BO TAM PEŁNY WYPAS :-)
IGOR DZISIAJ ZJADŁ TROCHĘ "MOJEJ "ZUPKI ALE CHYBA MU NIE SMAKOWAŁA:baffled: WOLI HIPP-A :dry:

RENEE NO TO DO WIELKIEGO MIASTA:-D ;-) :-D I KUP HURTOWO, ŻEBY CO CHWILĘ NIE JEŻDZIĆ;-) :-) JA TAK ROBIĘ :-D

Marcelko też pije herbatkę jabłko+ melisa, daje mu 100 ml i wypija ją szybciutko. Bardzo ją lubi. Kaszek jeszcze nie próbowaliśmy. Nie wiem od jakiej zacząć.:confused::confused:

reklama
ja tez dzis mialam premiere ze "swojska zupka", mialam wrazenie, ze Dorotka je, zeby mi nie zrobic przykrosci. tak jej nie smakowalo, ze az sama jej powiedzialam, ze jest bardzo dzielna i nie musi jesc dalej. a potem dalam jej dwie lyzeczki jablka z hippa na probe - trzeba bylo widziec te minki, jakby jadla cytryne :no: czy jablka z innych firm tez sa takie kwasne? zastanawiam sie, czy nie lepiej kupic slodkich jablek i skrobac jej lyzeczka

Do góry