reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Chciałam się tylko przywitać i uciekam bo ja też dzisiaj wizytuje na 11. A muszę szybko obiad ogarnąć i pranie zrobić.

powodzenia dziewczyny. Miłego dnia :):)

reklama
Pat gratulacje! :tak:

Tabasia, trzymam kciuki za prace! :-D

Milia to co jeszcze za zakupy Cie czekają? :-D

Natasza fajny kolorek! Mnie za to bardziej zainteresowała ilośc szuflad!! :-D

Doli to bedziesz miała prasowania...mnie teraz kilka dni tak spojenie bolało...wczoraj płakałam juz z bólu....tez jak kaczka chodze...

Tez mnie wkurza suszarka, uważam, ze w mieszkaniu powinien byc osobny poloj taki "gospodarczy" na pralkę suszarkę odkurzacz itd..

My wczoraj z mężem jeszcze zaliczyliśmy piwnice, znalazlam karuzele, koszule do karmienia, woreczki na pokarm, wkładkę do fotelika, jakies ciuszki i masę *******, nawet nowa paczke herbatki do karmienia!

Corcia wróciła ale niestety z katarem. Oddychać nie mogła i sie budziła cała noc z płaczem...

Ale dzisiaj duzo wizyt!! Trzymam kciuki!

Puscilam młodej bajki i jeszcze leżę z 5 min. Potem na kurs..jak mi sie nie chce..

Ostatnia edycja:
Lei zdrowka dla corci !;) ja się zaraz zbieram bo niby na 9 ale przez ten most pewnie korki stać będą...bo i godzina idealna na warszawskie zatwardzenie.

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&

Hejka z rana.
Dzień kolejny. Czekam na wieści powizytowe. Ja w środę mam. Zobaczymy ile klocuszek mój przybrala.

Wczoraj na basenie miałam mega miękki brzuch. I tak sobie glaskam a tu make wystające coś - złapałam Jagodę za,stopkę. Chyba zdziwiona była:) szybko schowala :) ale basen lubimy :)

Musze dzis ogarnac szafę Tysiączka bo znów skoczyła wzrostowo i rajtuzy/getry nagle przykrótkie sue zrobily. Najgorsze jest to ze rozmiar większe z pupinki lecą.

Miłego dnia :)

Witam po weekendzie ;-). U mnie druga tura prania, jem śniadanie i zaraz biorę się za prasowanie tego, co już wyschlo. Po południu idziemy obczajac wózki i pewnie coś zamówimy przed marcem. Miłego Dnia!

Witam sis z rana...

W nocy mi sie snia koszmary, spac nie moge, obudzil mnie moj bo wychodzil do pracy..;-)

Hej dziewczyny witam poweekendowo. Moj M w walentynki od rana jakieś fochy mial. Dobrze ze zgodnie z planem pomalowal pokoik dla Maliny. Jeszcze tylko lekkie poprawki i ja będę mogla prac i prasowac i chowac do komody :-) wieczorem mieliśmy bal walentynkowy w sali co mieliśmy wesele
Zaprosili wszystkie pary co mialy tam wesele w 2014. Dobre jedzenie bylo i muzyka ale wytrzymalismy tylko do 23 bo inni już zaczynali sie pijani robic a my na trzeźwo. Ale w drodze powrotnej znajomi zadzwoli ze sa na miescie i tak wyladowalismy w klubie na 2h. Pewnie ostatni raz na dlugi czas :-) a wczoraj mieliśmy zdjęcia z brzuszkiem. Ciekawa jestem jak wyjda.
Dla wszystkich dziewczyn wizytujacych kciuki!
Pat gratuluje 5 i rzeczywiście uwazaj na korki. Najgorzej jest z trasa lazienkowska. Stoi :-(
Aylin zazdroszcze tego basenu! W sumie dawno juz nie mialam infekcji wiec moze sie przejde :-)
Olusia a jak w dzien robisz drzemki to tez masz koszmary?
Lei, zdrowia dla coreczki!

Lei, no mnóstwo rzeczy, bo ja do tej pory tylko wózek+fotelik kupiłam, ciuszki, pampersy, przewijak i zaledwie kilka innych rzeczy. Więc musze przyspieszyć tempo ;)

Pat, już po wizycie, jak tam?

Anulka, również kciuki! ale dużo dzis wizyt. Ja mam za tydzień dopiero...

Olusia, ja dzis obudziłam się o 4.45 i już nie mogłam zasnąć, a młoda szalała w brzuchu...

reklama
Do góry